Welcome to NewPressRelease.com a free press release service. Publishing press releases for Public Relations never been easier. Just register (it's free and it takes less then a 1 minute) then use Submit Press Release. Our services aim to help you reach journalists and to improve visibility in search engine listings, so you can get the most publicity possible.

Jurist Omgevingsrecht

Legal

(Free Press Release) NIG Bestuursrecht is een gespecialiseerde detacheringorganisatie, die een focus heeft op diverse juridische functies binnen het bestuursrecht, gericht op de uitvoering en controle op veranderende wetgeving.

Jurist Omgevingsrecht


      

Naarden, The Netherlands ( NewPressRelease ) 6 januari 2010 – Naarden,  “ Jurist Omgevingsrecht “. NIG Bestuursrecht is een gespecialiseerde detacheringorganisatie, die een focus heeft op diverse juridische functies binnen het bestuursrecht, gericht op de uitvoering en controle op veranderende wetgeving. Op dit moment hebben wij een jurist omgevingsrecht beschikbaar. Vanaf heden hebben wij een jurist omgevingsrecht beschikbaar voor 32 uur per week.

Zijn uurtarief bedraagt € 55,00 excl. BTW en excl. reiskostenvergoeding. Misschien kunnen wij iets voor uw afdeling of organisatie betekenen? Onze omgevingsrecht jurist heeft na het afronden van zijn HBO rechten (honour-variant), tevens zijn Universitaire opleiding Nederlands Recht succesvol afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij al de nodige werkervaring opgedaan, dit maakt hem een snel inzetbare en flexibele interim medewerker! Hij is tijdens zijn studie werkzaam geweest als stagière binnen de advocatuur op het gebied van bestuurs- en bouwrecht. Zodoende heeft hij ervaring opgedaan met het adviseren in het kader van de vergunningverlening  Bouwen en Wonen. Hij onderhield namens de klanten (particulieren en projectontwikkelaars) contacten met de gemeenten en hij toetste voor de cliënt de vergunningen aan het bestemmingsplan. Zo doende raakte hij vertrouwd met de WRO, Bouwregelgeving, Woningwet, en de Awb. Naast deze adviserende rol, droeg hij bij aan de bezwaar, en beroepsprocedures. Hij maakte de bezwaarschriften en beroepsschriften op voor de advocaat, zodat deze de stukken slechts hoefde te controleren/corrigeren. Sinds 2008 is hij werkzaam als bestuursrechtjurist via NIG Bestuursrecht. Zijn eerste opdracht was bij de gemeente Drechterland op de afdeling beleid en projecten. In deze functie was hij o.a. verantwoordelijk voor het beoordelen van principeverzoeken, vrijstellingspocedures, ontheffingsprocedures, projectbesluitprocedures, wijzigingen van bestemmingsplannen, het opmaken van huur en koopovereenkomsten, opmaken gedoogbeschikkingen en het behandelen van bezwaarschriften. Tot slot fungeerde hij als projectmanager invoering DURP. Tot voor kort is hij werkzaam geweest bij de gemeente Purmerend. In deze functie houdt hij zich bezig met het actualiseren van het bestemmingsplan binnenstad. Aangezien de actualisering zich in de afrondende fase bevindt, is hij op zoek naar een nieuwe opdracht en hoopt hij zich nog breder te ontwikkelen in het bestuursrecht!  Naast zijn afgeronde HBO opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie, is hij in het bezit van zijn master Urban Design en Planning! Al tijdens deze opleidingen heeft hij de nodige werkervaring opgedaan. Onze jurist omgevingsrecht is per direct beschikbaar voor een nieuwe opdracht waar zijn kennis en ervaring van pas komt. Onze collega is een ambitieuze professional met passie voor het vakgebied. Hij is creatief, kan zich goed presenteren en heeft een goed ontwikkeld conceptueel denkvermogen. Daarbij is hij zeer geordend en een prettige collega. Heeft u behoefte aan een gedreven Interim professional dan kunt u contact opnemen met NIG Bestuursrecht. Wij organiseren graag een kennismakingsgesprek met onze collega!

Met vriendelijke groet, Joost de Rooy NIG Bestuursrecht Marktstraat 401411 EB,

Naarden The Netherlands

www.nigbestuursrecht.nl

Phone +31(0)35 694 13 02 ###
Jurist Omgevingsrecht

Source: Press Release

---------------------------

Disclaimer

If you have any questions regarding information in this press release, please contact the person listed as the Author or use the contact informations published in the press release. Please do not attempt to contact NewPressRelease.com. We are unable to assist you with any information regarding this release. NewPressRelease.com disclaims any content contained in this press release. Please see our complete Terms of Service disclaimer for more information.

Show Other Articles Of This Author

All press release information on this site, including free press releases, is solely based on what our users submit. NewPressRelease.com disclaims that any right and responsibility for the information goes to the user who submit the press release. Some press release may be confusing without additional explanation. You should contact the provider with any questions about the information presented. In case some press release damages your benefits or violate your rights in any way, please contact us and we'll remove it immediately.


Copyright © 2008 - 2018 Free Press Release by NewPressRelease.com