Welcome to NewPressRelease.com a free press release service. Publishing press releases for Public Relations never been easier. Just register (it's free and it takes less then a 1 minute) then use Submit Press Release. Our services aim to help you reach journalists and to improve visibility in search engine listings, so you can get the most publicity possible.

Top Club a premiat cea mai hazlie idee de afaceri

Events & Concerts

(Free Press Release)

Top Club a premiat cea mai hazlie idee de afaceri


      

Ieri 19.12.2013, Top Club Baia Mare a premiat mai multi elevi cu spirit antreprenorial, in cadrul proiectului “Cea mai hazlie idee de afaceri” desfasurat la Colegiul Tehnic “George Baritiu”.

Proiectul a avut ca si scop motivarea si antrenarea liceenilor pentru a-si folosi abilitatile in mediul antreprenoriatului, prin organizarea unui concurs: “Cea mai hazlie idee de afaceri”.  In cadrul acestuia, mai multi elevi si-au prezentat ideile sub forma unor prezentari bine puse la punct; ideile creative si originalitatea elevilor surprinzand in mod placut organizatorii.

"In viata obtinem ceea ce recompensam." spune Cristian Fertea, fondatorul clubului de afaceri Top Club. “Ne-am propus sa recompensam implicarea, initiativa si buna dispozitie. De aceea la Colegiul Tehnic George Baritiu, am premiat cele mai hazlii idei de afaceri ale elevilor; iar implicarea si dedicarea lor ne-au suprins intr-un mod foarte placut.”

Cea mai hazlie idee de afaceri premiata cu Premiul 1 a fost cea a elevului Docita Alexandru: 24HumanRental, care avea ca si activitate inchirieri de persoane sau de servicii efectuate de persoane, cu un program non-stop si o gama larga de domenii de interes. Astfel, conform ideii lui Alexandru, 24HumanRental putea inchiria:

Ø Părinti  - daca esti elev si ai probleme la scoală, poti inchiria un parinte sa mearga la sedintele scolare in locul parintilor tai;

Ø Prieteni – daca nu ai cu cine sa iesi vineri seara, poti inchiria un prieten “de buzunar” cu care poti sa-ti petreci timpul si sa te distrezi;

Ø Iubite/Iubiti – daca ai de iesit si nu ai cu cine sa mergi sau trebuie sa dovedesti cuiva ca ai prieten/prietena, atunci poti inchiria persoana pe care o doresti langa tine, pe o durata de timp determinata.

Ø Inteligenti – daca nu ai timp sa-ti faci temele sau ti-e lene sa cauti informatii pentru scoală, poti inchiria un elev inteligent care sa faca asta pentru tine

Si multi alti specialisti de care ai putea avea nevoie in viata de zi cu zi.

Fiecare participant a primit cate o diploma si un premiu de participare. Iar locurile 3, 2 si 1 au fost premiate cu pachete speciale.  Printre premiile oferite s-au numarat: o tableta, stick-uri usb, carti motivationale, vouchere la film si la cofetarie si dulciuri.

Mai mult de atat, toti elevii care au participat la acest concurs vor avea ocazia de a participa in ianuarie la un training gratuit intitulat " Cum sa ne alegem cariera pe care sa o urmam" sustinut de Cristian Fertea.  La sfarsitul training-ului o sa fie si o sesiune in care elevii sa poata interactiona si pune intrebari oamenilor de afaceri locali.

Initiativa clubului de afaceri Top Club si implicarea Colegiului Tehnic  „George Baritiu” centreaza dezvoltarea personala si profesionala a elevilor, care, desi aflati la o varsta frageda, reusesc sa exceleze prin spirit antreprenorial si energie debordanta.


Despre Top Club

Top Club este format din oameni de afaceri si persoane de conducere din companii, preocupati deopotriva de dezvoltarea personala si dezvoltarea afacerilor proprii. Clubul este fondat de catre Cristian Fertea, consultant si trainer de prestigiu si autorul primei carti motivationale scrise de un autor roman, intitulata “SI TU POTI”.

 
Contact Top Club Baia Mare: Gabriela Ontiu
E-mail : 
 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  
Telefon : 0727894804 

 
Top Club a premiat cea mai hazlie idee de afaceri

Source: Press Release

---------------------------

Disclaimer

If you have any questions regarding information in this press release, please contact the person listed as the Author or use the contact informations published in the press release. Please do not attempt to contact NewPressRelease.com. We are unable to assist you with any information regarding this release. NewPressRelease.com disclaims any content contained in this press release. Please see our complete Terms of Service disclaimer for more information.

Show Other Articles Of This Author

All press release information on this site, including free press releases, is solely based on what our users submit. NewPressRelease.com disclaims that any right and responsibility for the information goes to the user who submit the press release. Some press release may be confusing without additional explanation. You should contact the provider with any questions about the information presented. In case some press release damages your benefits or violate your rights in any way, please contact us and we'll remove it immediately.


Copyright © 2008 - 2018 Free Press Release by NewPressRelease.com