Welcome to NewPressRelease.com a free press release service. Publishing press releases for Public Relations never been easier. Just register (it's free and it takes less then a 1 minute) then use Submit Press Release. Our services aim to help you reach journalists and to improve visibility in search engine listings, so you can get the most publicity possible.

Colegiul Nautic Roman la cel mai complex eveniment expozitional mondial din domeniul maritim

Education

(Free Press Release) Colegiul Nautic Roman participa, cu stand propriu, la cel mai complex eveniment expozitional din domeniul maritim, SMM Hamburg. Cu o traditie de 26 de editii, SMM Hamburg se desfasoara in perioada 8-12 septembrie si reprezinta cel mai mare targ din domeniu, recunoscut pe plan mondial. Anul acesta, sunt prezenti peste 2100 de expozanti din 67 de tari, iar organizatorii se asteapta la peste 50.000 de vizitatori.

Colegiul Nautic Roman la cel mai complex eveniment expozitional mondial din domeniul maritim


      

Colegiul Nautic Roman participa, cu stand propriu, la cel mai complex eveniment expozitional din domeniul maritim, SMM Hamburg. Cu o traditie de 26 de editii, SMM Hamburg se desfasoara in perioada 8-12 septembrie si reprezinta cel mai mare targ din domeniu, recunoscut pe plan mondial. Anul acesta, sunt prezenti peste 2100 de expozanti din 67 de tari, iar organizatorii se asteapta la peste 50.000 de vizitatori.

“ SMM este evenimentul anului pentru industria maritimă din întreaga lume. Hamburg este locul de întâlnire pentru cei mai importanti agenti economici economici din sector, fie ca vorbim despre  mari constructori de nave, armatori și furnizorii de echipamente si servicii, fie despre institutiile de cercetare, proiectare sau formare de personal navigant.  Ultima zi a targului este dedicata agentiilor de crewing si unitatilor de formare profesionala. Am considerat ca prezenta Colegiului Nautic Roman este o oportunitate atat pentru prestigiul nostru ca unitate de invatamant si formare profesionala de top, dar si pentru intreaga industrie maritima romaneasca.Consideram ca atu-urile noastre sunt experienta profesorilor nostri, dotarile pe care le detinem, precum si modulele de curs acreditate pe plan international, mult mai apropiate de cerintele reale ale pietei muncii. Acest eveniment este o oportunitate pentru a ne promova oferta si pentru a incheia cat mai multe parteneriate cu companii internationale, astfel incat sa putem asigura practica imbarcata a cadetilor nostri pe nave cat mai diverisificate”, puncteaza Stelian Cojocaru, presedintele Colegiului Nautic Roman.

Colegiul Nautic Roman este singura institutie de profil din Romania, suta la suta privata, care ofera in acest moment un sistem de pregatire si formare mai scurt si mai eficient pentru personalul navigant, asigurand cursantilor, pe langa un centru de studiu cu dotari peste media europeana si voiaje de practica garantate. De asemenea, Colegiul Nautic Roman a infiintat singurul Centru de instruire in domeniul pozitionarii dinamice din Romania si din estul Europei, acreditat la Nautical Institute, in care s-au instruit deja peste 250 de ofiteri, comandanti si sefi mecanici.
Colegiul Nautic Roman la cel mai complex eveniment expozitional mondial din domeniul maritim

Source: Press Release

---------------------------

Disclaimer

If you have any questions regarding information in this press release, please contact the person listed as the Author or use the contact informations published in the press release. Please do not attempt to contact NewPressRelease.com. We are unable to assist you with any information regarding this release. NewPressRelease.com disclaims any content contained in this press release. Please see our complete Terms of Service disclaimer for more information.

Show Other Articles Of This Author

All press release information on this site, including free press releases, is solely based on what our users submit. NewPressRelease.com disclaims that any right and responsibility for the information goes to the user who submit the press release. Some press release may be confusing without additional explanation. You should contact the provider with any questions about the information presented. In case some press release damages your benefits or violate your rights in any way, please contact us and we'll remove it immediately.


Copyright © 2008 - 2018 Free Press Release by NewPressRelease.com