NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Sfaturi pentru o calatorie organizata

News - Turism si Agrement

(Comunicat de Presa) Daca exista doar o singura data cand intr-adevar doriti sa fiti organizati atunci cand calatoriti atunci aceste sfaturi pentru crearea de itinerarii, aranjamente de ambalare si organizarea de amintiri de calatorie va vor ajuta sa va asigurati o calatorie reusita.

Sfaturi pentru o calatorie organizata
      

Utilizati o lista de verificare a lucrurilor esentiale intr-o calatorie

O lista de planificare a calatoriilor va permite sa va relaxati. Indiferent daca planuiti o calatorie de sase luni sau doua zile, puteti folosi acest lucru pentru a verifica ce trebuie sa faceti inainte de a pleca.

Daca este vorba de o calatorie cu masina, aveti grija sa fie pregatita de drum

O parte din recursul unei calatorii este ideea de a sari in masina si de a merge, dar stim cu totii ca trebuie sa avem grija sa luam documentele masinii, revizia trebuie facuta, astfel incat sa nu ne stricam vacanta din cauza unor lucruri pe care le-am omis.

Creati un itinerariu

· Numarul de zboruri si ore

· Numere de telefon ale agentilor de voiaj, companiilor de inchirieri auto si companiilor aeriene

· Adresele hotelului si orice loc pe care intentionati sa il vizitati

· In afara tarii, adresa si numarul de telefon al ambasadei tarii dvs.

Impachetati hainele eficient astfel incat sa nu ocupe tot locul in bagaj

Pregatirea bagajului este o parte esentiala a calatoriei, dar nu ar trebui sa fie un chin:

Faceti o lista inainte de a incepe, doar o schita generala a ceea ce veti avea nevoie.

Rolati-va hainele pentru a se potrivi mai mult cu valiza.

Folositi pungile de plastic pentru a impacheta produsele de ingrijire cosmetica si luati doar haine care pot fi usor combinate, astfel incat sa nu aveti prea multe bagaje dupa dumneavoastra.

Jurnalul de calatorie poate fi util

Jurnalele de calatorie nu sunt doar pentru scris; acestea reprezinta o modalitate excelenta de a evolua, de a stoca si de a afisa acele mici mementouri pe care le colectati intr-o calatorie. Ganditi-va: carti de adrese, intalniri, mese memorabile, bilete de muzeu si multe altele. De asemenea, puteti scrie lucruri pe care doriti sa le retineti.

Asigurati-va ca cineva are informatii despre calatoria pe care urmeaza sa i faceti

Acest lucru trebuie pus in dosarul "Acest lucru nu se va intampla niciodata". Sansele nu sunt ca veti avea probleme in calatoria dvs., dar doar pentru orice eventualitate, asigurati-va ca un adult in care aveti incredere cunoaste locatia dvs. generala.

Ganditi-va de doua ori inainte de a posta despre calatoria dvs. pe Facebook

Daca nu cunoasteti foarte bine pe toata lumea lista de prieteni, nu este o idee buna ca locatia dvs. sa fie postata online oriunde. Cel mai bine este sa pastrati detaliile calatoriei dvs. private pana cand va intoarceti.
Sfaturi pentru o calatorie organizata

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com