NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cu Romfour-Tur pachetul tau ajunge intotdeauna intreg la destinatie

News - Transporturi

(Comunicat de Presa) Cu Romfour-Tur pachetul tau ajunge intotdeauna intreg la destinatie. Servicii profesionale de transport colete international.

Cu Romfour-Tur pachetul tau ajunge intotdeauna intreg la destinatie
      

tariful serviciului de transport colete Romania AngliaAtunci cand aleg sa trimita pachete catre cei dragi, stabiliti in strainatate, romanii se lovesc de indolenta angajatilor echipelor de curierat. Din cauza indiferentei acestora, de multe ori bunurile oamenilor ajung la destinatie deteriorate, daca nu chiar distruse. Oamenii au ajuns in punctul in care sunt de acord sa plateasca sume de bani enorme, numai pentru a se asigura ca pachetul lor ajunge intreg la destinatie.

Cu Romfour-Tur aceasta problema dispare, iar tu nu trebuie sa-ti mai faci niciun fel de griji in ceea ce priveste bunurile tale. Romfour-Tur este o firma de transport colete Romania-Anglia, care activeaza pe piata din Romania inca din anul 2002. In 13 ani de experienta, firma de transport colete Romania-Anglia a dobandit increderea clientilor sai numerosi prin dovezi de profesionalism, prin calitatea serviciilor si prin preturile incredibil de avantajoase.

Masinile pe care le detine firma de transport colete Romania-Anglia sunt performante, ingrijite corespunzator si au toate reviziile la zi. Astfel, firma de transport colete Romania-Anglia poate asigura servicii sigure si rapide!

 

Cu o echipa formata numai din profesionisti, firma de transport colete Romania-Anglia se situeaza lejer in topul celor mai bune firme de curierat de la noi din tara.

Preturi accesibile, pentru servicii de calitate

Tarifele firmei de transport colete Romania-Anglia sunt cu adevarat competitive pe piata din Romania.

 

Astfel, pentru pachetele depuse in sediile Romfour-Tur, tariful serviciului de transport colete Romania Anglia este de 1, 2 euro / kg. In cazul in care doriti ca pachetul sa fie preluat de la adresa sau de la domiciliu, atunci pretul transportului de colete Romania-Anglia este de 1,5 euro / kg.

Termeni si conditii de livrare

 

Firma de transport colete Romania-Anglia are o politica de livrare destul de stricta. Astfel, serviciul de transport colete Romania-Anglia nu vizeaza si pachetele care contin obiecte ilegale, arme, etnobotanice s.a.m.d. In cazul in care se descopera acestea, sunt confiscate, iar amenda este suportata, in mod evident, de expeditor.

 

Informatii suplimentare se gasesc pe www.romfour-tur.ro.
Cu Romfour-Tur pachetul tau ajunge intotdeauna intreg la destinatie

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com