NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Bucura-te de frumoasa Italie cu ofertele Romfour-Tur

News - Transporturi

(Comunicat de Presa) Bucura-te de frumoasa Italie cu ofertele Romfour-Tur. Cele mai ravnite destinatii din Italia sunt acum pe listele noastre de transport persoane Italia.

Bucura-te de frumoasa Italie cu ofertele Romfour-Tur
      

Tarifele firmei de transport persoane Romania ItaliaDaca te-ai hotarat sa te racoresti cu o vacanta in Italia, atunci cu siguranta te intereseaza serviciile de transport persoane oferite de Romfour-Tur.

Avand de-a face cu o piata a serviciilor de transport persoane Italia destul de populata, tarifele sunt pe masura intotdeauna. Din aceasta cauza, nu foarte multi isi permit sa se rasfete cu un sejur in insorita Italie. Sau cel putin foarte multi dintre cei care nu au auzit inca de serviciul de transport persoane Italia oferit de Romfour-Tur.

Romfour-Tur activeaza pe piata din Romania din anul 2002. Asta inseamna ca la mijloc sunt 13 ani de experienta, 13 ani de calitate si 13 ani de profesionalism. Dovedind toate acestea, firma de transport persoane Italia a reusit sa castige increderea si loialitatea a numerosi clienti.

Un mare avantaj al serviciilor de transport persoane Italia sunt preturile incredibil de accesibile ale Romfour-Tur.

Orarul si destinatiile curselor

Daca pleci din tara si alegi serviciul de transport persoane Italia oferit de Romfour-Tur, atunci trebuie sa stii ca firma are plecarile in zilele de Marti si Vineri. Statiile de destinatie ale firmei de transport persoane Italia sunt: Milano, Torino, Padova, Pescara, Roma, Venetia si Verona.

La intoarcere, Romfour-Tur are curse in zilele de Joi si Duminica, iar in cazul acesta, firma de transport persoane Italia are opriri oriunde in Romania.

Preturi promotionale tot anul

Tarifele firmei de transport persoane Romania Italia sunt, dupa cum am spus, extrem de avantajoase. Astfel ,pentru cursele singulare dus / intors, pretul este standard de 80 de euro / persoana. Daca va intereseaza ofertele dus-intors, atunci beneficiati de preturi speciale.

Astfel, daca rezervati un bilet dus-intors pentru un sejur de 2 saptamani, pretul este de 130 de euro / persoana. Daca va doriti un sejur mai lung de 2 saptamani, atunci pretul este de 150 euro/ persoana.

 

Detalii suplimentare se gasesc pe www.romfour-tur.ro, iar rezervarile se fac la 0747 066 966.
Bucura-te de frumoasa Italie cu ofertele Romfour-Tur

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com