NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Calatoreste ieftin spre Anglia

News - Transporturi

(Comunicat de Presa) Calatoreste ieftin spre Anglia prin serviciile de transport persoane internationle oferite de Romfour-tur.

Calatoreste ieftin spre Anglia
      

ofera serviciul de transport persoane Anglia via autocarAnglia este deja o destinatie foarte cunoscuta si placuta in randul romanilor. Pe an ce trece, tot mai multi romania aleg sa-si continuie viata in Anglia, sperand la un nivel de trai mult mai bun decat ce poate oferi Romania.

Odata ce te hotarasti sa pleci intr-o tara straina, oricare ar fi aceea, incepi din timp sa te ocupi de toate detaliile calatoriei- bilete, bagaje, destinatie s.a.m.d.

Romfour-Tur ofera celor care vor sa plece, serviciul profesional de transport persoane Anglia, la preturi cu adevarat avantajoase pe piata din Romania.

Cine este Romfour-Tur?

Romfour-Tur este o firma care ofera serviciul de transport persoane Anglia via autocar, inca din anul 2002. In cei 13 ani de experienta, firma de transport persoane Anglia si-a dovedit profesionalismul, calitatea serviciilor si promptitudinea. Asa se face ca dupa atata timp, firma de transport persoane Anglia se bucura de increderea a numerosi clienti.

Servicii, tarife si plecari

Plecarile firmei de transport persoane Anglia se fac Marti si Joi, destinatiile fiind Londra- Gara Kingsbury Morrison sau la adresa aleasa de client. Pentru cei care aleg ca destinatie Gara Morrison, tariful firmei de transport persoane Anglia este de 100 lire / persoana. Cei care doresc sa fie dusi pana la destinatie, platesc un tarif de 120 lire  / persoana. In cazul in care stiti si data intoarcerii dumneavoastra, atunci puteti beneficia de oferta dus-intors, la numai 170 lire / persoana.

Cei care se intorc in tara, tarifele firmei de transport persoane Anglia sunt intre 70 – 180 lire  / persoana. Preturile difera in functie de destinatia aleasa de client si de tipul ofertei- simpla sau dus-intors.

 

Pentru rezervari de bilete, apelati 0747 066 966 sau pentru mai multe informatii privind serviciile si tarifele firmei de transport persoane Romania-Anglia, accesati site-ul www.romfour-tur.ro.
Calatoreste ieftin spre Anglia

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com