NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Primele modele Mercedes cu motor Dacia

News - Transporturi

(Comunicat de Presa) Nemtii de la Mercedes au lansat primele modele cu motor Dacia ca urmare a unei colaborari cu grupul francez Renault pentru clasele A si B.

Primele modele Mercedes cu motor Dacia
      

Nemtii de la Mercedes au lansat primele modele cu motor Dacia ca urmare a unei colaborari cu grupul francez Renault pentru clasele A si B.

Cele doua modele A160 si B160 au fost construite si gandite ca masini low-cost, disponibile celor cu bugete reduse dar care isi doresc totusi sa conduca un Mercedes. Acestea au fost facute cu motorul de 1,5 litri DCi, de la Clio si Dacia. Aceasta varianta are o cutie de viteze automata iar preturile se situeaza intre 25.882 euro si 27.310 euro, pe piata auto din Germania.

Motorul Dacia de 1,5 litri scoate 89 de cai putere, ajunge la o suta de kilometri pe ora in 13.8 secunde iar viteza de top este de 180km/h. Pe langa preturile accesibile, un alt avantaj il reprezinta consumul al carui punct forte este de 3.8l/100 km pentru A160 CDI si 4.0/100 km pentru clasa B160 CDI. Acelasi motor a fost folosit si pentru modele Clio si Laguna de pe piata auto din Franta.

In Romania, Clasa A CDI 90 CP cu motor diesel Dacia costa cu 1.100 de euro mai putin comparativ cu modelul ce detine motorul german, in timp ce pentru clasa B diferenta fiind de  1000 de euro intre cele doua variante de motorizari. Asadar, romanii care isi doresc sa conduca un Mercedes la un pret mai accesibil au acum aceasta varianta de achizitionare a unui model al nemtilor de la Daimler.

 

Colaborarea Daimler cu producatorul francez Renault continua dupa ce Mercedes a imprumutat platforma Renault Kangoo, folosita si la Dacia Dokker , pe modelul german Citan.
Primele modele Mercedes cu motor Dacia

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com