NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Romania – cel mai semnificativ declin pe piata auto din Uniunea Europeana

News - Transporturi

(Comunicat de Presa) Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) a publicat datele conform carora Romania a cunoscut cel mai mare declin pe piata auto de la nivelul tarilor europene, pentru luna mai.

Romania – cel mai semnificativ declin pe piata auto din Uniunea Europeana
      

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) a publicat datele conform carora Romania a cunoscut cel mai mare declin pe piata auto de la nivelul tarilor europene, pentru luna mai.

La nivelul pietei din Romania, inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu aproximativ 47% ajungand la numarul de 4.107 unitati. Datele sunt comparate cu cele ale anului precendent atunci cand in aceeasi perioada, erau inregistrate 7.745 de autoturisme.

Cererea de masini noi a scazut simtitor in luna mai, fiind inregistrate 1.042.742 de unitati cumparate, in spatiu comunitar, potrivit Bloomberg. Astfel, se poate aprecia ca valorile din acest an sunt cele mai mici din anul 1993 si pana in prezent, atunci cand au fost inscrise mai putin de un million de autoturisme.

Alte tari europene care au mai anuntat o scadere a pietei auto conform datelor, sunt Spania cu 2,6%, Italia cu 8%, Germania cu 9,9%, Franta cu 10,4% in timp ce Marea Britanie anunta o crestere de 11%.

Scaderile lunii mai au urmat cresterilor din luna aprilie, cand s-au inregistrat cu 1,7% mai multe inmatriculari ale autoturismelor, acesta fiind primul progres in vanzari dupa o perioada de aproximativ 18 luni de scaderi consecutive. In Romania, datele releva procente cu 20,9% mai putin, de pana la 20.582 de unitati in primele cinci luni ale anului 2013, comparativ cu 26.017 unitati fata de perioada similara a anului trecut.

 

Datele ACEA fac referire la pietele auto din 29 de tari europene, 26 dintre acestea fiind membre ale Uniunii Europene cu exceptia Maltei, alaturi de trei state EFTA si anume Islanda, Norvegia si Elvetia.
Romania – cel mai semnificativ declin pe piata auto din Uniunea Europeana

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com