NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Dacia – succes pe piata auto din Germania si Franta

News - Transporturi

(Comunicat de Presa) Primul trimestru al anului curent reprezinta un inceput bun pentru constructorul de la Mioveni. Brandul romanesc a inregistrat succese in Franta si Germania chiar daca aici, piata auto se afla in scadere.

Dacia – succes pe piata auto din Germania si Franta
      

Primul trimestru al anului curent reprezinta un inceput bun pentru constructorul de la Mioveni. Brandul romanesc a inregistrat succese in Franta si Germania chiar daca aici, piata auto se afla in scadere.

Cea mai mare crestere pe piata auto franceza

Cresterea procentuala din Franta a ajuns la 7,3% echivalentul a 46.900 de autoturisme. Chiar daca in luna iunie, a fost inregistrata o scadere de 18,7%, vanzarile de la inceputul anului au reusit sa ofere constructorului roman cea mai mare crestere pe piata auto din Franta.

Dacia, parte a grupului auto Renault, a inregistrat o crestere a cotei de piata de 4,19%, comparative cu primele luni ale anului trecut cand aceasta a reusit sa ajunga la 3, 48%. Domeniul auto francez a cunoscut o scadere de pana la 11% ajungand la 1,118 milioane de autoturisme, in timp ce statisticile mentionau un numar de 1,256 de milioane pentru anul 2012.

Dacia se vinde desi piata auto din Germania a scazut

Datele releva cresteri si pe piata auto din Germania, acolo unde vanzarile au crescut in primul semestru cu pana la 8,4% comparative cu aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la 23.481 de autoturisme vandute. In acest timp, piata auto a scazut cu 8,1% la 1,5 milioane de masini.

 

Pe langa marca romaneasca se mai afla alte 7 producatori care au inregistrat de asemenea, cresteri semnificative dintr-un total de 33 de marci analizate, conform declaratiilor oficiului pentru inmatriculari german KBA. Printre producatori care au inregistrat cresteri se numara  Jaguar cu 35%, Seat cu un procent de 30% si Land Rover cu 21%.
Dacia – succes pe piata auto din Germania si Franta

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com