NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Anul 2013 a debutat cu stangul pentru cei mai mari dealeri auto. Romanii prefera autoturismele secon

News - Transporturi

(Comunicat de Presa) Anul 2013 nu a debutat tocmai cu vesti bune pentru unii dintre cei mai mari dealeri de pe piata auto din Romania. Opel si Chevrolet, pot fi considerate doua exemple de companii surclasate de importul masinilor second hand, aduse din Germania.

Anul 2013 a debutat cu stangul pentru cei mai mari dealeri auto. Romanii prefera autoturismele secon
      

Anul 2013 nu a debutat tocmai cu vesti bune pentru unii dintre cei mai mari dealeri de pe piata auto din Romania. Opel si Chevrolet, pot fi considerate doua exemple de companii surclasate de importul masinilor second hand, aduse din Germania.

Desi anul 2012 a ocupat prima pozitie in topul celor mai slabi ani in ceea ce priveste vanzarile de masini noi de la Revolutie pana acum, topul se modifica ca urmare a noilor statistici din prima jumatate a anului curent. Intr-un articol publicat de revista AMS, directorul Radacini Auto, Nicolae Sorescu, declara:

„Avem mari probleme cu importul nefiscalizat de maşini second hand. Pentru că anul trecut a fost un an electoral şi fiecare a vrut să fie cât mai mărinimos, asta s-a făcut pe spinarea industriei auto, care pur şi simplu a fost sacrificată pe altarul electoral“.

Desi a provocat mari nemultumiri, se pare ca romanii nu s-au speriat chiar atat de tare de taxa de mediu si continua sa cumpere masini second hand din Europa de Vest, in special de la nemti.  Costurile unei masini noi depasec bugetele multor romani, motiv pentru care masina second hand cu un kilometraj decent, achizitionata din Germania, ramane una dintre variantele favorite ale cumparatorului din Romania.

Ofertele dealer-lor pot fi tentante insa acestea fac referire la masinile cu dotari standard in timp ce o masina second hand cu anul de fabricatie 2009-2011 de peste granita, poate veni echipata cu tapiterie de piele sau transmisie automata. Asadar, aceasta poate face parte chiar din segmentul premium iar costurile unei astfel de masini depaseste semnificativ costurile variantei second hand.

 

In concluzie, se poate preconiza ca piata auto din Romania va cunoaste in continuare o crestere a volumului de vehicule second hand, acestea raspunzand nevoilor cumparatorului roman in conditiile unor costuri cu mult reduse comparativ cu cele ale masinilor noi.
Anul 2013 a debutat cu stangul pentru cei mai mari dealeri auto. Romanii prefera autoturismele secon

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com