NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

OTTO Curier implineste 3 ani de activitate!

News - Transporturi

(Comunicat de Presa) In aprilie 2013 se implinesc 3 ani de cand echipa OTTO Curier s-a lansat pe piata de curierat romaneasca.

OTTO Curier implineste 3 ani de activitate!
      

 

In aprilie 2013 se implinesc 3 ani de cand echipa OTTO Curier s-a lansat pe piata de curierat romaneasca.

Cu o echipa experimentata de peste 400 de angajati, 300 de masini si 56 de filiale, OTTO Curier a inregistrat cresteri spectaculoase ale cifrei de afaceri.

Daca la finalul anului 2011 am raportat o cifra de afaceri de 4,4 milioane euro, la finalul 2012 am atins 6 milioane. “Daca in 2012 am lansat Ramburs 24 H si Ramburs Economic, 2013 a inceput cu promotia ” a declarat Directorul Executiv al companiei, domnul Florin Vlad. “Ne dorim imbunatatirea constanta a calitatii serviciilor oferite. OTTO Curier se regaseste in categoria providerilor de servicii premium, numarandu-se intre cele 4 companii dotate cu scanere si intre cele numai 3 companii din totalul de 177 din Romania ce ofera servicii de tip matinal”.

Compania OTTO Curier va ofera o intreaga gama de servicii de curierat national si international business to business si business to customer. Calitatea, siguranta si punctualitatea sunt valorile pe care le-am imbratisat si care se transpun in munca echipei noastre si in livrarile pe care le facem catre dumneavoastra.

www.ottocurier.ro

 

 
OTTO Curier implineste 3 ani de activitate!

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com