NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

La OTTO Curier avem o rata de preluare a apelurilor de 99.9%!

News - Transporturi

(Comunicat de Presa) OTTO Curier a introdus un nou contact center AVAYA

La OTTO Curier avem o rata de preluare a apelurilor de 99.9%!
      

 

OTTO Curier a introdus un nou contact center AVAYA

Cu o capacitate de pana la 150 de agenti, 30 de supervizori, prioritizarea apelurilor,  si un serviciu 24/7, noul contact center AVAYA este noua achizitie a OTTO Curier.

 

Avem o rata de preluare a apelurilor de 99.9%”, declara Directorul Executiv al OTTO Curier, domnul Florin Vlad. “Imbunatatirea calitatii serviciului de Relatii Clienti este in mod constant unul dintre obiectivele noastre”.  In urma implementarii noului sistem, clientii vor putea lasa mesaje si in afara orelor de program.

Sistemul permite distribuirea echitabila a apelurilor intre operatori astfel incat sa fie evitata aglomerarea unora si lipsa de apeluri a altora.

Un alt aspect important al implementarii noului contact center este inregistrarea automata a convorbirilor.  Monitorizarea in timp real a activitatii call centerului si optiunea de conferinta cu pana la 64 de participanti sunt alte doua facilitati de care departamentul Relatii Clienti va beneficia.

Avaya este lider mondial in servicii, aplicatii si sisteme de comunicatii. Avaya Global Services are aproximativ 9.000 de experti in telefonie pe intreg globul si 27 de reprezentante si centre de suport tehnic, capabile sa ofere asistenta 24/7.

Compania OTTO Curier va ofera o intreaga gama de servicii de curierat national si international business to business si business to customer. Siguranta, rapiditatea si punctualiatea sunt valorile pe care le-am imbratisat si care se transpun in munca angajatilor nostri si in livrarile pe care le facem catre dumneavoastra.

www.ottocurier.ro

 
La OTTO Curier avem o rata de preluare a apelurilor de 99.9%!

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com