NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TransporturiInchirieri auto - alegeri sigure

News - Transporturi

Comunicat de Presa publicat de Razvan Paraschiv Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 11:37

Companiile de rent a car Bucuresti s-au dezvoltat in ultimii ani, exista pe piata societati care ofera aceste servicii la tarife corecte dar si in conditii calitative.
 

Cu Romfour-Tur pachetul tau ajunge intotdeauna intreg la destinatie

News - Transporturi

Comunicat de Presa publicat de Alexandra Nica Miercuri, 22 Iulie 2015 16:15

Cu Romfour-Tur pachetul tau ajunge intotdeauna intreg la destinatie. Servicii profesionale de transport colete international.
 

Bucura-te de frumoasa Italie cu ofertele Romfour-Tur

News - Transporturi

Comunicat de Presa publicat de Alexandra Nica Joi, 09 Iulie 2015 14:25

Bucura-te de frumoasa Italie cu ofertele Romfour-Tur. Cele mai ravnite destinatii din Italia sunt acum pe listele noastre de transport persoane Italia.
 

VAN-Sale! Reduceri la anvelopele pentru autoutilitare

News - Transporturi

Comunicat de Presa publicat de AnveloSHOP.ro Vineri, 03 Iulie 2015 15:13

Promotia speciala AnveloSHOP la anvelope de vara pentru autoutilitare este valabila in perioada 2 iulie - 8 iulie 2015. Cum ajungi la destinatie in vara asta? Mai repede, mai sigur, mai ieftin, cu incarcatura mai mare.
 

Calatoreste ieftin spre Anglia

News - Transporturi

Comunicat de Presa publicat de Alexandra Nica Joi, 18 Iunie 2015 10:01

Calatoreste ieftin spre Anglia prin serviciile de transport persoane internationle oferite de Romfour-tur.
 

Primele modele Mercedes cu motor Dacia

News - Transporturi

Comunicat de Presa publicat de Andreea Barangha Joi, 04 Iulie 2013 14:43

Nemtii de la Mercedes au lansat primele modele cu motor Dacia ca urmare a unei colaborari cu grupul francez Renault pentru clasele A si B.
 

Romania – cel mai semnificativ declin pe piata auto din Uniunea Europeana

News - Transporturi

Comunicat de Presa publicat de Andreea Barangha Joi, 04 Iulie 2013 13:56

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) a publicat datele conform carora Romania a cunoscut cel mai mare declin pe piata auto de la nivelul tarilor europene, pentru luna mai.
 

Dacia – succes pe piata auto din Germania si Franta

News - Transporturi

Comunicat de Presa publicat de Andreea Barangha Miercuri, 03 Iulie 2013 12:09

Primul trimestru al anului curent reprezinta un inceput bun pentru constructorul de la Mioveni. Brandul romanesc a inregistrat succese in Franta si Germania chiar daca aici, piata auto se afla in scadere.
 

Anul 2013 a debutat cu stangul pentru cei mai mari dealeri auto. Romanii prefera autoturismele secon

News - Transporturi

Comunicat de Presa publicat de Andreea Barangha Miercuri, 03 Iulie 2013 10:09

Anul 2013 nu a debutat tocmai cu vesti bune pentru unii dintre cei mai mari dealeri de pe piata auto din Romania. Opel si Chevrolet, pot fi considerate doua exemple de companii surclasate de importul masinilor second hand, aduse din Germania.
 

OTTO Curier implineste 3 ani de activitate!

News - Transporturi

Comunicat de Presa publicat de Alexandru Ticaloiu Marţi, 16 Aprilie 2013 11:29

In aprilie 2013 se implinesc 3 ani de cand echipa OTTO Curier s-a lansat pe piata de curierat romaneasca.
 

Pagina 1 din 3

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com