NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

De ce si de unde ar trebui sa incepi sa cumperi becuri led?

News - Tehnologie

(Comunicat de Presa) Becurile led sunt in prezent cea mai avantajoasa froma de iluminat raportandu-ne la capacitatea de iluminare, consum si avantaje auxiliare.

De ce si de unde ar trebui sa incepi sa cumperi becuri led?
      

Despre tehnologia din renumitelor becuri led

Renumitele becuri led au inceput sa fie utilizate si integrate in device-uri in scopul iluminarii zonelor cu indicatori fiind considerate surse de lumina slaba ce consuma putin. Aestea sunt de cele mai multe ori dublate de un circuit electric prin polarizrea directa a jonctiunii creeaza lumina.
In ziua de astazi, aceasta tehnologie revolutionara a luat forma mai multor surse de iluminat precum:

  • plafoniere;
  • spoturi;
  • tuburi.

Acronimul face trimitere la cuvantul de origine provenit din engleza “light-emitting diode” si se tarduce ca fiind diode emitaroare de lumina

becuri led

Becuri led = economie la curent

In primu rand, este binecunoscut faptul ca becurile led surclaseaza din punct de vedere al consumului orice fel de alta forma de iluminat. In vreme ce un becurile traditionale folosesc un numar mare de Watii pentru a obtine o cantitate anume de lumina generata, un astfel de bec va folosi de pana la 7-8 ori mai putin current astfel ajutand beneficiarul sa economiseasca prin factura totala la curent. Mai concret, pentru a genera lumina echivalenta cu 400 de lumeni este necesar un bec traditional de 40 de Watti in timp ce in cazul becurilor ce folosesc aceasta tehnologie este nevoie doar de unul ce consuma intre 4 si 5 Watti

Becuri led = economie de lunga durata

In al doilea rand, faptul ca astfel de becuri led au o durat a vietii net superioara oricarei forma de iluminare descoperita pana acum constituie un avantaj in privinta costurilor si pana la urma a simplei griji de a inlocui becul. Concret vorbind, durata de viata estimate a unui astfel de bec este de aproximativ 50.000 de ore de utilizare in comparative cu 1.200 in cazul celor traditionale

Avantaje nestiute ale becurilor led

De mentionat este faptul ca becurile led pornesc instantaneu, fara a oblige beneficiarul sa asteote o perioada indelungata pentru a ajunge la capcaitatea maxima de iluminare, asa cum fac anumite tipuri de becuri.


Alt atu al acestei tehnologii avansate este acela conform caruia fata de becurile traditionale sunt mai rezistente la orice fel de socuri, vibratii, umiditate sau temperature extreme, lucru ce le face ideale mai ales pentru iluminare exterioara.


De asemenea se bucura de faptul ca nu sunt afectate de ciclurile repetative de pornire si oprire fapt ce le face mai rezistente in timp.

De unde poti achizitona becuri led?

Cand vine vorba despre locul de unde ai putea cumpara becuri led cel mai de incredere magazin online este Led-Concept care de altfel ofera si avantaje precum garantie la orice produs si transport gratuit pentru achiztionarea produselor in valoare de minim 200 de lei.
Pe langa servicii de calitate aceasta firma sustine mediul inconjurator prin promovarea acestei tehnologii oferind o gama vasta de astfel de becuri de marimi, capacitati si culori diferite.
De ce si de unde ar trebui sa incepi sa cumperi becuri led?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com