NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Prima data pe skateboard? Iata la ce sa fii atent

News - Sport

(Comunicat de Presa) Stapanirea skateboardului poate fi o misiune grea pentru un incepator, insa cu putina atentie si rabdare, oricine poate obtine o victorie.

Prima data pe skateboard? Iata la ce sa fii atent
      

Stapanirea skateboardului poate fi o misiune grea pentru un incepator, insa cu putina atentie si rabdare, oricine poate obtine o victorie.

Asadar, daca ti-ai pus in gand sa inveti sa te deplasezi cu skateboardu-ul, ar fi bine sa ai in vedere cateva detalii inainte de a te apuca de treaba.

1. Foloseste echipament de protectie

Tocmai pentru ca nu stapanesti foarte bine acest sport, nu ar trebui sa te urci pe placa fara a fi dotat cu casca de protectie, genunchiere, cotiere, si protectii pentru palme si incheieturi. Evident, nu ar strica sa iti mentii obiceiul de a purta astfel de accesorii si dupa ce vei fi devenit mai experimentat.

2. Exerseaza pe ceva moale

Cum ar fi covorul din sufragerie. Poate suna amuzant, insa vei vedea imediat utilitatea acestei abordari.

Pentru ca nu ai inca abilitatea de a-ti mentine echilibrul pe placa, cel mai bine ar fi ca mai intai sa exersezi urcatul si coboratul de pe placa, precum si pozitia in timpul mersului, pe o suprafata mai putin dura decat asfaltul, indiferent ca e vorba de covorul din living sau iarba din curte.

Odata ce iti vei face o idee cu privire la ce ai de facut, poti iesi cu placa si pe un teren adecvat. Insa nu te gandi la parcurile sau locurile amenajate unde sa incerci cateva trick-uri. Pentru moment ramai cu al tau skateboard pe teren drept.

3. Exerseaza modul de deplasare

Acum, ca ai ajuns pe un teren mai potrivit, poti incepe sa exersezi si modul in care te deplasezi cu placa. Pentru a-ti fi mai usor, gandeste-te ca pur si simplu mergi, doar ca ai un picior pe pamant si unul pe skateboard. Asadar, nu impinge prea tare cu piciorul de pe sol pentru a-ti putea controla mai bine miscarile.

De asemenea, este indicat sa eviti impingerile scurte si dese, ci sa incerci mai degraba o deplasare mai lina si mai lunga.

4. Invata sa franezi

In acest punct este posibil sa iti dai seama de complexitatea miscarilor pe care trebuie sa le stapanesti, insa cu suficient exercitiu vei trece si de acest hop. Asadar, foloseste-te de piciorul din spate pentru a frana. Incearca sa iti cobori incet piciorul pe sol pentru a reduce viteza ori pentru a te opri de tot. Odata ce vei stapani aceasta miscare vei capata mai multa incredere in tine, stiind ca te poti opri oricand este nevoie.

5. Nu te grabi sa inveti trick-uri

Oricat de tentant ar fi, incearca sa prinzi mai intai dexteritate in ceea ce priveste deplasarea normala si abia mai apoi te poti gandi si la incercarea unor cascadorii. Trebuie sa fii constient de faptul ca te poti accidenta destul de urat daca nu iti cunosti si respecti limitele. Asadar, lasa schemele pe mai tarziu si concentreaza-te pe miscarile de baza.
Prima data pe skateboard? Iata la ce sa fii atent

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com