NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Sala de Xbody Bucuresti

News - Sport

(Comunicat de Presa) Ai incercat diferite metode de scadere in greutate insa rezultatele nu au fost cele mult visate?

Sala de Xbody Bucuresti
      

Da, asta se intampla in majoritatea cazurilor in care oamenii nu aleg o dieta potrivita si antrenamente personalizate pentru nevoile lor. Noile tratamente de xbody in Bucuresti revolutioneaza aria programelor la sala de fitness, aduc un plus de inovatie si ajuta foarte mult atunci cand ne dorim rezultate rapide. Insa inainte sa facem prima programare la o sedinta de xbody in Bucuresti, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le urmarim.

  1. Inainte de xbody, incepe o dieta

Inainte de orice forma de activitate fizica, trebuie sa fim constienti ca mult mai important este sa avem un stil de viata sanatos. Nu este nevoie sa tinem diete drastice care sa ne infometeze sau care sa ne epuizeze fizic. Din contra, in functie de rezultatele la care vrem sa ajungem este bine sa alegem o dieta personalizata. Unii antrenori de xbody in Bucuresti ofera aceste planuri alimentare personalizate si este ideal sa apelam la acestia. Ei ne vor urmari indeaproape si vor vedea care sunt performantele in timp real. Astfel, dieta se poate schimba pe parcursul anternamentelor. Intotdeauna inainte de a merge la prima sedinta de xbody in Bucuresti asigura-te ca ai inceput deja un plan alimentar personalizat. Asta te va ajuta extrem de mult si vei vedea rezultate inca de la prima sedinta.

  1. Antrenamente xbody in Bucuresti – scadere in greutate

Daca vrei rezultate rapide, poti alege antrenementele de xbody, deoarece sunt facute special pentru cei care nu au timp sa mearga la sala de fitness zilnic sau de mai multe ori pe saptamana. In majoriatatea cazurilor, antrenamentele de xbody din Bucuresti si nu numai au rezultate uimitoare:  doar 4 sedinte de 20 de minute fiecare pentru a vedea rezultatele stabilite initial. Cu antrenamentele de XBody, 20 de minute de sport sunt echivalentul a 6-7 ore de antrenament la o sala de fitness. In principiu, intr-o sedinta ardem 500 si pana la 2000 de calorii in urmatoarele 24-48 ore. Astfel, corpul este solicitat mult mai mult, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

  1. Antrenamente xbody in Bucuresti – tonifierea muschilor

Daca asteptarile noastre nu sunt neaparat scaderea in greutate, putem alege exercitii la antrenamentele de xbody care sa lucreze foarte bine muschii. Antrenorul va sti exact ce exercitii trebuie sa faci pentru a-ti tonifia grupele de muschi dorite. Si in acest caz, rezultatele sunt foarte rapide, datorita sistemului inovativ. XBody este un sistem de antrenamente care se bazeaza pe tehnologia EMS, care este recomandata si in medicina si care implica stimularea muschilor prin impulsuri electrice. In functie de pregatirea ta fizica, la antrenamentele de xbody din Bucuresti vei incepe cu o anumita intensitate care se va modifica pe parcurs. Astfel, vei avea siguranta ca muschii tai sunt lucrati la un maximum de potential, la cerintele tale si ale antrenorului. Practic, aceasta tehnologie intensifica contractia muschilor si presiunea si efortul depus sunt mai mari.

Daca cauti o sala de antrenamente unde gasesti si xbody in Bucuresti, este bine sa te asiguri ca urmezi intotdeauna sfaturile antrenorului si respecti planul alimentar personalizat.
Sala de Xbody Bucuresti

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com