NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

De ce echipamente ai nevoie daca vrei sa te apuci de skateboarding

News - Sport

(Comunicat de Presa) Skateboardingul nu este un sport pe care sa il practice toata lumea, deci daca te-ai decis ca vrei sa te apuci de asta inseamna ca ai si calitatile necesare. Dar, de unde incepi si ce echipamente sa iti cumperi pentru a te bucura de un start cat mai bun? Afla din articolul de mai jos.

De ce echipamente ai nevoie daca vrei sa te apuci de skateboarding
      

Skateboardingul nu este un sport pe care sa il practice toata lumea, deci daca te-ai decis ca vrei sa te apuci de asta inseamna ca ai si calitatile necesare. Dar, de unde incepi si ce echipamente sa iti cumperi pentru a te bucura de un start cat mai bun? Afla din articolul de mai jos.

 

Desi poate parea dificil, inceputul nu este asa anevoios pe cat iti imaginezi. Pentru a descoperi tainele skateboardingului nu ai nevoie initial decat de un skateboard si echipament de protectie. Dar, haide sa le luam pe rand:

Skateboard-ul

Inainte de a fafce o achizitie, trebuie sa ai in vedere un aspect foarte important pentru bugetul tau. Fii constient de faptul ca, pentru inceput, nu ai nevoie de un skateboard foarte scump, ultima aparitie in domeniu. Ai nevoie de unul bun, pe care te poti misca decent si de care sa nu iti fie mila la fiecare lovitura sau cazatura.

Asadar, te sfatuiesc sa achizitionezi un skateboard la un pret decent pe care il poti inlocui cu unul mai performant dupa ce capeti mai multa experienta.

Echipament de protectie

Acelasi principiu expus mai sus este valabil si pentru achizitia de achipament de protectie, insa cu o singura mentiune. In acest caz trebuie sa fii foarte atent la calitate, chiar daca nu esti dispus sa cheltuiesti foarte mult. In final, daca nu gasesti ceea ce iti doresti la un pret acceptabil, atunci ai putea face un compromis, platind un pic mai mult, avand in vedere ca in joc este integritatea ta corporala.

Dar, mai exact, de ce echipamente ai nevoie?

1. Casca

Aceasta trebuie sa fie nelipsita pentru orice skateboarder, insa pentru cei incepatori este vitala. Nu stii cand un trick iti va scapa de sub control si risti sa te accidentezi foarte grav. In plus, casca este accesoriul de protectie in care merita sa investesti cel mai mult caci protejeaza o parte delicata(si extrem de importanta) a corpului tau.

2. Genunchiere, cotiere, protectii pentru palme

Nu poti invata sa mergi pe skateboard fara sa cazi sau sa pui mana jos. Tocmai de accea trebuie ca zonele expuse cel mai mult si predispuse la accidentari sa fie protejate cat mai bine cu putinta. Din fericire poti gasi astfel de accesorii de buna calitata la preturi decente in mai toate magazinele de specialitate.

3. Pantofi

Putini incepatori iau in calcul acest aspect, cu gandul ca orice pereche de pantofi sport este potrivita. Insa pentru skateboarding ai nevoie de incaltari speciale, cu talpa perfect plata si care sa iti ofere aderenta de care ai nevoie. Asadar, iata un alt echipament in care poti investi mai mult, fiind esential pentru confortul tau in timp ce te dai cu placa.

In final, odata ce ti-ai achizitionat echipamentele de mai sus, esti liber sa exersezi mersul pe skateboard in locurile special amenajate sau chiar pe strada, in parcuri, etc.

 
De ce echipamente ai nevoie daca vrei sa te apuci de skateboarding

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com