NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cum si unde gasesti o banda de alergat ieftina si buna

News - Sport

(Comunicat de Presa) Banda de alergat este, alaturi de bicicleta de fitness, aparatul preferat de cei care vor sa faca miscare in confortul propriei locuinte. Insa o un astfel de echipament, nou, poate avea un pret destul de ridicat, pe care nu multi ni-l permitem.

Cum si unde gasesti o banda de alergat ieftina si buna
      

Banda de alergat este, alaturi de bicicleta de fitness, aparatul preferat de cei care vor sa faca miscare in confortul propriei locuinte. Insa o un astfel de echipament, nou, poate avea un pret destul de ridicat, pe care nu multi ni-l permitem.

Asadar, cum faci pentru a te bucura de beneficiile unei benzi de alergat insa fara a-ti da bugetul peste cap? Solutia este sa te orientezi catre aparatele utilizate, second-hand. Daca esti atent la ce cumperi si verifici ca banda sa functioneze corespunzator, te vei putea bucura de un adevarat chilipir.

La ce ar trebui sa fii atent inainte de a cumpara o banda de alergat utilizata

1. Motorul

Este cea mai importanta parte a unei benzi de alergat, caci fara acesta aparatul pur si simplu nu poate functiona (doar daca nu cumva alegi o banda magnetica). Ca sa fii sigur ca motorul nu are o problema, ar trebui sa incerci banda pentru cateva minute si sa fii atent daca din zona motorului se aud zgomote ciudate, daca iese ori daca miroase a fum.

In plus, ar fi o idee buna si daca ai putea primi o garantie pentru aparatul cumparat.

2. Cureaua

Sau, mai exact, suprafata de alergat. Aceasta trebuie sa fie in perfecta stare, fara rupturi, crapaturi sau alte defecte care te-ar putea impiedica sa iti faci exercitiile in cele mai bune conditii. De asemenea, ar trebui sa verifici ca suprafata de alergare sa fie suficient de lata si lunga pentru nevoile tale.

3. Caracteristici

Inainte de a face o achizitie, indiferent daca obiectul e nou sau nu, trebuie sa verifici daca acesta este potrivit nevoilor tale. De exemplu, daca iti doresti o banda de alergat pe care o poti seta si pe modul inclinat, pentru un plus de dificultate, nu uita sa verifici acest aspect inainte de a lua decizia finala.

4. Limita de greutate

In general, benzile de alergat suporta greutati destul de mari (de obicei intre 100-200 kg), insa trebuie sa te asiguri ca te incadrezi in limita setata de producator.

Unde gasesti benzi de alergat utilizate, la un pret bun

1. Online

Pe site-urile de anunturi ai toate sansele sa gasesti un aparat care sa-ti indeplineasca toate cerintele si sa aiba, in acelasi timp, un pret avantajos. Pentru a evita o cheltuiala in plus, incearca sa gasesti un vanzator la tine in oras sau in apropiere.

2. Magazinele de specialitate

La anumite intervale de timp, magazinele de echipamente sportive vand, la preturi reduse, benzile care au fost testate si expuse in magazin. Trebuie sa fii atent, insa, la semnele de uzura si posibilele defectiuni, avand in vedere ca acestea au fost ”la mana” clientilor.

In plus, ca o ultima varianta, ai putea sa ii faci o oferta si prietenului care sta cu banda nefolosita in mijlocul sufrageriei. Poate fi cea mai buna afacere pe care ai facut-o in ultimul timp.
Cum si unde gasesti o banda de alergat ieftina si buna

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com