NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cadrul de bicicletă - Când îl repari și când îl înlocuiești?

News - Sport

(Comunicat de Presa) Pentru majoritatea bicicliștilor repararea cadrului reprezintă o acțiune costisitoare, indiferent că este vorba de unul din titan, carbon, aluminiu sau oțel. Dar ce se ajunge aici, ce se întâmplă în timpul reparației și cum ai putea să eviți astfel de evenimente?

Cadrul de bicicletă - Când îl repari și când îl înlocuiești?
      

Pentru majoritatea bicicliștilor repararea cadrului reprezintă o acțiune costisitoare, indiferent că este vorba de unul din titan, carbon, aluminiu sau oțel. Dar ce se ajunge aici, ce se întâmplă în timpul reparației și cum ai putea să eviți astfel de evenimente?

Iată câteva întrebări la care vei găsi un răspuns citind articolul de mai jos. În primul rând, trebuie spus că o astfel de defecțiune a bicicletei are loc destul de rar.

Un cadru s-ar putea rupe fie în urma unui accident, a unei căzături, fie din cauza vechimii și a întreținerii necorespunzătoare.

Bineînțeles, cauzele care duc la o ruptură de cauză pot fi diferite, în funcție de materialul din care este confecționat cadrul. Astfel, un cadru din titan se va strica în mod evident mult mai greu decât unul din aluminiu sau oțel. D

e asemenea, un cadru din oțel, este mai predispus la deteriorare (mai ales din cauza ruginii) decât unul din aluminiu. Pe de altă parte, dacă ai o bicicletă cu cadrul din aluminiu și obișnuiești să mergi pe trasee foarte accidentate, acesta se poate îndoi sau rupe (de la suduri) foarte ușor în urma unei căzături sau a unei aterizări mai dure.

Când repari un cadru de bicicletă?

Dacă ai avut ghinionul să cazi cu bicicleta și ai observat o afectare a cadrului în urma accidentului, atunci ar trebui să mergi neapărat cu bicicleta la service. Este important să nu te ocupi chiar tu de operațiune, căci riști să faci mai mult rău decât bine și să strici iremedial cadrul.

Asta, evident, dacă nu cumva ești specialist în domeniu. Așadar, dacă observi o crăpătură sau o îndoitură la cadru, ar trebui să mergi cu el la reparat. Însă dacă defecțiunea este mai mare - cadrul rupt în mai multe părți sau foarte îndoit, atunci mai înțelept ar fi să îți cumperi unul nou.

Chiar dacă îl vei duce pe cel vechi la reparat, este posibil ca acesta să nu mai poate fi folosit în condiții de siguranță.

Cum eviți deteriorarea cadrului

Pentru a nu cheltui o avere pe repararea sau înlocuirea cadrului, ar trebui să ai grijă mereu de bicicletă și să o întreții în mod corespunzător. După fiecare tură prin noroi spală bine bicicleta și curăță temeinic lanțul și celelalte piese importante ale bicicletei.

De asemenea, nu ar fi rău să investești într-un adăpost pentru bicicletă, dacă nu ai unde să o depozitezi în interior. Faptul că o lași tot timpul afară, sub razele soarelui și în bătaia ploii sau a ninsorii, va afecta iremediabil rezistența cadrului și nu numai.

Mai mult, dacă ai o bicicletă cu cadrul din oțel, verifică în mod periodic să nu aibă puncte de vopsea sărită, căci acolo se va dezvolta rugina și în cel mai scurt timp va trebui să repari sau chiar să schimbi cadrul dacă acesta este neglijat de multă vreme.

Acestea fiind spuse, pentru a nu cheltui o avere pe repararea cadrului, ai grijă de bicicletă și te vei putea bucura de ea mulți ani de acum încolo.
Cadrul de bicicletă - Când îl repari și când îl înlocuiești?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com