NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Trotinete copii - 5 masuri importante de siguranta

News - Sport

(Comunicat de Presa) Trotinetele pentru copii sunt disponibile intr-o gama extrem de variata de modele si poate fi cu adevarat dificil pentru un parinte sa il aleaga pe cel mai potrivit. Insa cu putina atentie si documentare prealabila, poti face cea mai buna alegere pentru tine si cel mic, astfel incat acesta sa se poata bucura in siguranta de o plimbare linistita.

Trotinete copii - 5 masuri importante de siguranta
      

Trotinetele pentru copii sunt disponibile intr-o gama extrem de variata de modele si poate fi cu adevarat dificil pentru un parinte sa il aleaga pe cel mai potrivit. Insa cu putina atentie si documentare prealabila, poti face cea mai buna alegere pentru tine si cel mic, astfel incat acesta sa se poata bucura in siguranta de o plimbare linistita.

Atunci cand cumperi trotinete copii sau chiar biciclete, role, etc, trebuie sa fii extrem de atent ca acestea sa fie bine construite, sa fie pe masura celui mic si, in general, sa respecte toate normele impuse in domeniu.

Pentru a-ti face o idee cu privire la ce anume trebuie sa urmaresti, afla de mai jos care sunt cele mai importante 5 masuri de siguranta pe care trebuie sa le indeplineasca o trotineta de copii.

1. Marimea potrivita

Cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi o trotineta pentru cel mic este ca aceasta sa i se potriveasca perfect. Daca e prea mare, atunci ii va fi greu sa o manevreze, iar daca e prea mica, nu va face fata nivelului de energie a celui mic.

Cel mai bine ar fi sa mergi cu copilul la magazin, astfel incat sa poata proba trotineta. Daca nu gasesti nimic pe placul lui acolo, poti oricand sa comanzi din online, dar macar stii ca ai aflat ce marime i s-ar potrivi cel mai bine.

2. Echipamentul de protectie

Indiferent cate impotriviri vei auzi, nu il lasa pe copil sa mearga cu trotineta daca nu are casca de protectie, mai ales daca nu stapaneste prea bine acest mijloc de deplasare. De asemenea, indicat ar fi ca cel mic sa poarte si genunchiere, cotiere si protectii pentru palme, eventual, pentru ca o cazatura cu trotineta poate fi destul de urata si se poate solda cu urmari nu foarte placute.

3. Incaltamintea potrivita

Mai ales in sezonul cald, atunci cand cei mici poarta sandale ori papuci, parintii ii lasa pe acestia sa foloseasca trotineta cu incaltarile din dotare. Insa pentru ca acestea nu ofera prea multa stabilitate, este posibil ca cel mic sa cada si sa se accidenteze. Si pentru ca nu ii poti incalta de fiecare data pe copii cu pantofi sport, mai ales cand e foarte cald afara, cel mai bine ar fi sa faci un rucsac cu cele necesare mersului pe trotineta pe care sa il ai la indemana de fiecare data cand iesiti in parc.

4. Locul de plimbare

Nu il lasa pe cel mic sa iasa cu trotineta in strada, mai ales daca nu este supravegheat de un adult. Cel mai potrivit ar fi sa mergeti in parc pentru astfel de activitati.

5. Terenul

Chiar si in parc, aleile pot fi denivelate sau deteriorate foarte mult, astfel incat sa puna in pericol deplasarea in siguranta a celui mic. Verifica intotdeauna terenul pe care va merge copilul si evitati zonele cu teren prea accidentat.
Trotinete copii - 5 masuri importante de siguranta

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com