NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

„Memorial Paul Daniel” – Editia a III-a 18 Decembrie 2010

News - Sport

(Comunicat de Presa) Muscle Maker Sports Center va invita la: „Memorial Paul Daniel” – Ediţia a III-a 18 Decembrie 2010 Organizatori: Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti. Federaţia Română de Culturism şi Fitness (FRCF) în parteneriat cu Ministerul Administraţiei şi Internelor. Locaţie: Centrul Cultural al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Str. Mihai Voda, Nr. 17, sector 5 Bucureşti.

„Memorial Paul Daniel” – Editia a III-a 18 Decembrie 2010
      

(NewPressRelease.com)

COMUNICAT DE PRESA

 

 Muscle Maker Sports Center va invita la:

 

„Memorial Paul Daniel” – Editia a III-a 18 Decembrie 2010

 

Organizatori: Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti. Federatia Romana de Culturism si Fitness (FRCF) in parteneriat cu Ministerul Administratiei si Internelor.

 

Locatie: Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor, Str. Mihai Voda, Nr. 17, sector 5 Bucuresti.

 

Sambata 18 Decembrie 2010, incepand cu orele 12:00,  Echipa de  profesionisti ai Muscle Maker Sports Center va invita sa participati la evenimentul sportiv organizat in memoria celui care a fost Paul Daniel profesor si antrenor de fitness.

 

Pushing the envelope !

Echipa Muscle Maker, coordonata de Alexandru Dinescu - Power Pump Trainer,  v-a deschide oficial competitia cu un show incendiar de  Power Pump, marca Muscle Maker. Un sistem de „inregimentare” care dispune de atuuri ce preschimba activitatea fizica in dependenta, ca suport optim de functionare si  imbina elementele fitnessului clasic, de tip bodybuilding (anaerob) cu cel aerob.

 

A workout with balls!

Kettlebell Advantage lansat in Romania, de  Muscle Maker, va fi sustinut  pe scena de Muscle Maker team, coordonata de  Cristi Fekete -Kettlebell Advantage Trainer si reprezinta un alt motiv pentru care merita sa fiti prezenti sambata la Centrul Cultural al M.A.I.

Muscle Maker - New Ideas for Fitness - redimensioneaza fitnessul prin utilizarea inovatoare a elementului cheie, inerent aplicabilitatii si anume : "uzul comprehensiunii". Muscle Maker este un concept ce inglobeaza o serie de disclipine adaptate pentru orice nivel si pentru un set foarte cuprinzator de obiective: Yogilates, Bodylastics Tone, Kettlebell Advantage, Urban Warrior, Functional Training, Power Pump, Body Proud Circuit, Armwrestling Array, Hula Hoop Kids, Equinox Dancing.

 

Echipa de profesionisti Muscle Maker, a caror competenta e certificata nu doar de pregatirea lor teoretica, dar si de rezultate exceptionale obtinute la competitiile de profil, reprezinta cu succes conceptul Muscle Maker. Detalii pe :  www.muscle-maker.ro        

 

 

Dana Vladut

PR  Executive

Tel.: +40 722 599 540

                                                                                                            

                                                                     

     

                                                                                                         Va asteptam!     

 
„Memorial Paul Daniel” – Editia a III-a 18 Decembrie 2010

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com