NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Popularitatea procesului de remodelare corporală

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) Una dintre cele mai populare procedee cosmetice, remodelarea corporală este cea care ajută la redobândirea unor forme armonioase.

Popularitatea procesului de remodelare corporală
      

Despre remodelarea corporala

Conturarea corpului poate fi efectuată prin intervenție chirurgicală, însă în ultimii ani tehnicile non-invazive s-au dezvoltat foarte mult datorită dispozitivelor medicale bazate pe energie (criolipoliza, laser, RF, HIFU). Prin aceste noi tehnologii, este posibil să se îmbunătățească aspectul pielii și să se reducă în mod eficient și eficient adipocitele fără efectele secundare legate de intervenția chirurgicală mai mult implicată.

Remodelarea corporală este tratamentul ideal pentru persoanele care suferă de depuneri de grăsime fără a fi supraponderali, întrucât elimină rulourile de grăsime inestetice ale persoanelor care duc un stil de viață sănătos, dar nu pot să scape de curbele mici pe anumite zone: abdomen, braţe, coapse, genunchi, brațe, bărbie. Remodelarea corporală este eficientă atât în rândul femeilor, cât şi în rândul bărbaţilor.

Criolipoliza

Criolipoliza este din ce în ce mai populară și s-a înregistrat o creștere anuală de 30% a tratamentelor. Această tehnică garantează eficiența și siguranța și se bazează pe distrugerea celulelor grase. Este neinvazivă și nu necesită anestezie. Rezultatele optime și permanente sunt prezentate la 8 săptămâni după tratament. În plus, criolipoliza este o tehnică foarte versatilă care permite tratarea depozitelor de grăsime situate pe orice parte a corpului.

Conceptul de criolipoliză este de a răci intens un depozit de grăsime localizat și de a aplica o presiune puternică prin aspirație pentru a induce ischemia, modificând astfel configurația adipocitelor. Această modificare a stării celulare de la o temperatură normală a corpului (35 ° C) la temperaturi negative (până la -8 ° C) trimite un mesaj chimic de apoptoză la adipocite. Conținutul de lipide este eliberat, celulele moarte sunt eliminate progresiv prin sistemul limfatic, iar densitatea celulelor grase din volumul tratat scade.

În general, cele mai recomandate sunt fără doar şi poate aparatele cu laser pentru realizarea acestor proceduri de remodelare corporală, aparate de ultima generaţie, întrucât remodelarea corporală chirurgicala implica anumite complicaţii şi o recuperare mai grea. Chirurgia va fi de obicei efectuată la spital, unde veți petrece 1 până la 2 nopți. Procedura necesită anestezie generală și durează aproximativ 4-6 ore, în funcție de amploarea acesteia sau chiar mai mult atunci când se tratează alte zone, cum ar fi abdomino plastia asociată.

 

Natura operației necesită ca medicul să facă incizii lungi, în raport cu cantitatea excesului de piele pe care să o elimine. În funcție de extensia procedurii și de anatomia individuală, cicatricea poate fi prelungită pe fesele superioare și pe coapsa exterioară și interioară. Ori de câte ori este posibil, inciziile sunt poziționate mai puțin vizibil, iar în multe cazuri poți purta un costum de baie fără cicatrici evidente. Se îndepărtează apoi jumătăți de segmente de piele și grăsime din fese și coapse. Restul pielii și țesuturilor sunt ridicate pentru a obține un aspect mai ferm și mai fin. Inciziile sunt suturate, uneori folosim canale de scurgere, aplicăm pansamentul de tifon și costumul de comprimare obligatoriu. Per total procedeul este destul de complex şi trebuie urmat un traseu sinuos pentru ca să aibă succes pe deplin.

Popularitatea procesului de remodelare corporală

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com