NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cat de important este un consult oftalmologic?

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) Un consult oftalmologic se bazeaza pe analiza organelor care ajuta la captarea imaginilor.

Cat de important este un consult oftalmologic?
      

Un consult oftalmologic se bazeaza pe analiza organelor care ajuta la captarea imaginilor. In cazul in care pacientul prezinta o anumita simptomatologie atunci nevoia unei astfel de analize intr-un cabinet de specialitate este cu atat mai necesara.

Incepand de la simple controale de rutina in vederea determinarii dioptriei sau a presiunii oculare si pana la analiza unei rani provocate in zona specifica dintr-o simpla neatentie, toate aceste cauze ne pot aduce in fata doctorului specialist.

Din punct de vedere personal, importanta functionarii oricaror organe in parametrii normali ar trebui sa fie o prioritate pentru orice individ. Astfel, pentru a ne bucura de sanatate la intreg nivelul anatomic trebuie sa efectuam consultatii la medicii specialisti macar o data pe an (lucru valabil si pentru consultatia oftalmologica).

consult oftalmologic Bucuresti

Cand ar trebui sa facem un consult oftalmologic din Bucuresti?

In cele mai multe cazuri, pacientii iau in considerare un consult oftalmologic doar in momentul in care slabirea vederii ajunge la un nivel semnificant si incepe sa jeneze activitatea cotidiana. In realitate, ar trebui sa luam in calcul o astfel de optiune de la primele semne ale slabirii capacitatii oculare.
De altfel ar trebui sa ne gandim la acest lucru si in cazul:

 • Durerilor de cap;
 • Durerilor la nivelul ochilor;
 • Aridizare sau lacrimarea excesiva a ochilor;
 • Senzatia de corp strain.

In ce consta un consult oftalmologic in Bucuresti?

In cadrul unui astfel de consult oftalmologic din Bucuresti, se pot efectua diverse teste si analize, de al cele simple de observare pana la cele mai amanuntite sau chiar la actiuni complexe precum operatiile. In acest sens,
concret, cateva tipuri de actiuni ce se pot face in cadrul unei consultatii specializate sunt:

 • Consulatite specializata;
 • Corectie optica;
 • Test Schrimer;
 • Examen pol anterior;
 • Sondal al cailor lacrimare;
 • Exoftalmometrie.

Ce dispozitive medicale se folosesc in cadrul unui astfel de consult oftalmologic?

Cateva dintre aparatele specializate ce se folosesc cadrul unui consult oftalmologic in Bucuresti pentru a pune diagnostic sunt:

 • Gonioscop (investigare in cazurile suspectilor de glaucom)
 • Tonometru (pentru a determina presiunea intraoculara)
 • Tabele pentru determinarea acuitatii vizuale

Ce este oftalmologia de fapt?

Este binecunoscut faptul ca oftalmologia este ramura medical care se ocupa cu studierea precum si cu tratarea si preventia bolilor ochilor a zonei adicent reprezentate de pleoape sau sistemul lacrimar.
Astfel actiunea prin care pacientul vine la doctoral specialist pentru a fi supus analizelor necesare se numeste consult oftalmologic.

Pentru mai multe detalii despre un consult oftalmologic puteti accesa urmatorul link: https://clinicaromgermed.ro/servicii/oftalmologie/
Cat de important este un consult oftalmologic?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com