NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Papusa Barbie aniverseaza 60 de ani

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Calatoria brandului a inceput in 1959 si de atunci Barbie continua sa fie o sursa de inspiratie pentru fetitele din intreaga lume.

Papusa Barbie aniverseaza 60 de ani
      

In luna martie papusa Barbie aniverseaza 60 de ani de cand a ajuns pentru prima data in mainile unei fetite. Inca din 1959 Barbie a inspirat fetitele de pretutindeni sa fie orice si doresc. De la printesa la presedinte, de la astronaut la zoolog, nu exista nicio bariera pe care Barbie sa n-o fi daramat, privind carierele potrivite pentru femei. Astazi, cu peste 200 cariere si multe altele ce vor urma, ea continua sa inspire potentialul nelimitat al fetitelor. Face asta deschizand perspectiva societatii asupra carierelor mai putin reprezentate de femei si punand in lumina personalitati exemplare si eroine. 

Cand s-a descoperit ca brandul Barbie nu rezoneaza cu mamele millennials, care sunt in cautarea unui mesaj mai profund, compania a reanalizat atributele de brand si a pornit intr-o calatorie de a incerca sa reprezinte mai bine viziunea originala initiata de fondatoarea Ruth Handlers. A inceput in 2015, odata cu introducerea pantofului fara toc – pentru prima oara Barbie nu e pe tocuri – si a tonurilor de culoare alternative ale pielii, sau forme diferite ale chipului.  

Mai tarziu, in cursul aceluiasi an, Barbie a lansat Imagine the Possibilities, un clip creativ care a devenit multipremiat si care a adus la viata, pentru o noua generatie de mame si fetite, mesajul de brand: Poti fi orice iti doresti.

In ianuarie 2016 brandul Barbie mai face un pas in aceasta directie: apare pe coperta Times, sub titlul Now Can We Stop Talking About My Body? (Acum putem sa nu mai comentam la adresa corpului meu?), prezentand 3 noi tipologii Barbie: inalta, cu forme voluptoase si miniona.  
A fost un moment crucial pentru brand, generand peste 4 miliarde de reactii la nivel global. Din 2015 si pana in prezent Barbie Fashionistas a intruchipat peste 100 de modele cu tonuri de piele, etnii, culori de par sau ochi, chiar si forme ale chipului diferite, facand ca Barbie sa fie cea mai diversa papusa de pe piata.  

O noua directie importanta a brandului a fost atunci cand unele cercetari au scos la iveala faptul ca implicarea tatalui in joaca imaginativa a fetitei lui contribuie la dezvoltarea ei ulterioara in viata, in ceea ce priveste abilitatile sociale, intelectuale si emotionale. Atunci Barbie a creat platforma Dads Who Play Barbie pentru a comunica parintiilor mesajul brandului de a incuraja fetele sa fie orice isi doresc.  

De asemenea, in toamna acestui an Barbie va proiecta Dream Gap, un clip despre momentul critic ce se petrece intre 5 si 6 ani, cand fetitele incep sa creada ca sunt mai putin destepte decat baietii. Pentru a atrage atentia asupra acestei situatii Barbie lanseaza o campanie dedicata cercetarii si dezvoltarii de resurse, adresate parintilor, pentru a fi  alaturi de fetitele lor si a le sprijini sa depaseasca aceasta etapa, in care visele lor s-ar putea risipi.  

Una dintre modalitatile de a ajuta fetitele sa continue sa creada in forta si inteligenta lor este prin modelul personalitatilor exemplare – aratandu-le si vorbindu-le despre portretul unor femei extraordinare, din domenii diferite si cu experiente diverse, care isi depasesc limitele.  

Din 2015, brandul Barbie si-a asumat faptul ca le va arata fetitelor cat mai multe modele feminine de urmat (numite Sheroes), pentru a le incuraja sa isi imagineze ca pot fi orice isi doresc. Cateva dintre femeile incredibile pe care Barbie le-a onorat ca parte a programului Sheroes din ultimii ani sunt: Nicola Adams, boxer olimpic din Marea Britanie, Ibtihaj Muhammad, spadasin olimpic din America, modelul  Ashley Graham, Misty Copeland  - prima femeie prim balerina de origine afro-americana, Ava DuVernay - regizor.

Anul acesta Barbie a lansat o platforma dedicata acestor femei extraordinare - www.barbie.com/rolemodels si a introdus o linie de papusi de colectie ce le intruchipeaza pe Amelia Earhart, Frida Kahlo si Katherine Johnson.
Papusa Barbie aniverseaza 60 de ani

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com