NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Necesitatea corectoarelor de ochi

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Deși aparent nu au niciun rost, corectoarele de ochi ar trebui să fie nelipsite din trusa de make-up, a fiecărei femei.

Necesitatea corectoarelor de ochi
      

Cine nu s-a trezit cel puțin odată cu cearcăne după o noapte obositoare?

Oboseala, o alimentație nesănătoasă sau pur și simplu o stare  de spirit mai proastă pot uneori să ajungă să ne dăuneze chiar și aspectului fizic iar pentru a ascunde acest lucru, ne putem folosi de câteva trucuri de make-up.

Astfel, corectorul Paese de ochi este un ajutor important pentru a acoperi cearcănele și imperfecțiunile.

Corectorul de ochi ne salvează din aproape orice situație și tocmai din această cauză ar trebui să alegem unul de calitate. Altfel, putem risca să arătăm chiar mai rău și poate să ne alegem și cu vreo iritație urâtă.

Putem opta să ne comandam produsele dorite de la o firmă cu renume și vechime pe piață, o firmă recunoscută pe plan internațional, care să importe produse cosmetice profesionale și de preferat să fie și organice.

Și cum îmi aleg un corector de ochi profesional bun?

În primul rând, nu este necesar să fi vreun expert în domeniu dacă nu ești pasionat de make-up, ci doar să îți cunoști tenul pentru a ști ce te avantajează și ce te dezavantajează și desigur să ți cont de câteva sfaturi de bază.

Spre exemplu, pentru a acoperi roșeață sau zonele  închise la culoare cel mai potrivit este un corector cremă iar pentru a ascunde semnele lăsate de acnee trebuie să folosim un corector mai opac.

Pentru a obține o privire mai odihnita, incearcă un BB Cream special conceput pentru zona ochilor, care hidratează, corectează, iluminează şi protejează iar un corector profesional cu o textură fluidă, dar rezistentă, cu putere de acoperire medie sau mare ascunde cearcănele.

Ce tip de corector aleg pentru tenul meu?

Trebuie sa ținem cont că, pentru a ilumina zona ochilor, ai nevoie de o nuanţă uşor mai deschisă decât cea a pielii dar pentru imperfecţiuni ai nevoie de exact aceeaşi nuanţă cu cea a tenului, altfel rişti să accentuezi problema în loc să o ascunzi.  Produsele cu subtonuri de galben neutralizează cearcănele albăstrui. Dacă imperfecţiunile pe care vrei să le acoperi au subtonuri maronii sau gălbui, corectorul trebuie să fie în nuanţa piersicii și desigur cel mai bine ar fi să încerci înainte câteva testere pentru a găsi exact corectorul de care ai nevoie.

Mai există și câteva trucuri pentru a îți accentua trăsăturile. Aplică un corector mai închis la culoare pe părţile laterale ale nasului, apoi foloseşte puţin iluminator pe centrul acestuia și vei obține un nas mai subțire iar dacă aplici puţin corector chiar sub linia sprâncenelor vei obţine un veritabil efect de lifting al acestora.

Corectorul de ochi profesional este un must have, datorită multiplelor sale întrebuințari așa că ar trebui să ne obijnuim să îl folosim mai des, ba chiar poate fi și un înlocuitor bun pentru alte produse cosmetice și cu siguranță la un moment dat nu vom mai dori să renunțam la el.

 
Necesitatea corectoarelor de ochi

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com