NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

It si ComunicatiiServiciile de optimizare SEO sunt unelte uimitoare

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Joi, 28 Februarie 2019 10:39

Ce este optimizarea SEO si cat de importanta este aceasta
 

Care sunt beneficiile unui design de logo

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Marţi, 18 Decembrie 2018 20:09

Care este partea cea mai identificabila a unei afaceri?
 

Cumpără 1 licență SOLIDWORKS, și primești 1 licență SOLIDWORKS GRATIS!

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Luni, 03 Decembrie 2018 13:30

Alege 2 licențe din produsele din oferta promoțională SOLIDWORKS, iar a doua licență, pe cea mai ieftină o primești GRATIS!
 

De la business la brand

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Miercuri, 14 Noiembrie 2018 17:17

Orice firma sau forma de business are la un moment dat nevoie de trecerea la brand. Care este diferenta? Un business defineste activitatea sau prosul tau, in timp ce brandul este conturat de clientii pe care ii ai.
 

Webinar: Simboluri și scheme inteligente în SOLIDWORKS Electrical

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Vineri, 24 August 2018 16:07

O interfață de utilizator construită special pentru inginerii electrici îmbunătățește dramatic calitatea și productivitatea echipei de proiectare. Utilizând simboluri inteligente, circuite și componente care sunt conștiente unul de celălalt, datele vor fi actualizate în mod dinamic, re ...
 

Tu cum iti semnezi munca?

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Alexandru Blas Luni, 06 August 2018 17:13

In multe dintre cazuri, etichetarea lucrarii nici nu este luata in calcul la conceperea ofertei catre beneficiari. Am avut multe situatii cand producatorul/prestatorul trebuia sa predea lucrarea catre beneficiar si aceasta nu era etichetata, iar acest lucru nu face decat sa intarzie receptia si impl ...
 

Acumulatori, Baterii Laptop si Notebook

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Robert Spulber Luni, 09 Iulie 2018 12:33

Uneltele dumneavoastră electrice au nevoie de o baterie mai puternică? La noi vei găsiți aproape orice acumulator sau baterie dorită. Bateria sau acumulatorul laptopului este una dintre cele mai importante componente, deoarece ea sustine si alimenteaza mobilitatea, care este esența unui lapto ...
 

De ce unele afaceri mici rămân așa?

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Miercuri, 30 Mai 2018 21:07

Oricine a pus la un moment dat bazele unei afaceri, chiar și mici, cu siguranță nu și-a propus să rămână în acel stadiu, să nu evolueze. Cu toate acestea, multe din afacerile mici rămân tot așa, în timp ce altele se bucură de o ascensiune rapidă.
 

Webinar gratuit: Modelarea în SOLIDWORKS – cele mai bune practici

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Miercuri, 25 Aprilie 2018 11:49

Participă gratuit la webinarul Modelarea în SOLIDWORKS – cele mai bune practici, unde îți vom prezenta cum să maximizezi utilizarea capacităților de modelare a ansamblurilor din SOLIDWORKS.
 

Administrezi o afacere online care creste constant? Iata de ce ai nevoie de un server dedicat

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de mxhost Vineri, 16 Februarie 2018 12:09

A administra o afacere online ar putea parea o activitate simpla din exterior, insa in realitate lucrurile nu sunt chiar atat de simple avand in vedere ca periodic sunt necesare diverse investitii care mai de care mai importante.
 

Pagina 1 din 23

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com