NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Specialistul si lucrul la domiciliu, o problema cu putine solutii

News - Industrie

(Comunicat de Presa) Pentru foarte multi dintre noi gasirea unui specialist se poate dovedi in prezent deosebit de problematica si plina de obstacole.

Specialistul si lucrul la domiciliu, o problema cu putine solutii
      

Este destul de raspandit sentimentul ca specialistii sunt greu de gasit si orice recomandare include un risc destul de mare pentru persoana in cauza ce nu-si mai poate amana problema domestica ce tine de instalatii electrice, tevi sau amenajari interioare de tot felul. Acest gen de abordare prin recomandare este deseori extrem de personalizat, deci include o doza mare de subiectivitate, si se poate dovedi failibil in momente dificile ce nu mai pot fi amanate la nesfarsit.

Servicii mediocre, un risc foarte mare pentru integritatea locuintei tale

Pe langa acest aspect deosebit de important mai avem de luat in calcul si spatiul personal pe care il vulnerabilizam, chiar daca persoana in cauza isi ofera serviciile la domiciliu in baza unei recomandari bune, a unui prieten, rude, coleg de munca sau cunostinta ceva mai apropiata. O recomandare in acest caz echivaleaza cu un grad sporit de predictibilitate ceea ce aveam nevoie in permanenta cand decidem sa acceptam serviciile cuiva, mai ales in situatii mai urgente care ne pot prejudicia, prin nerezolvare, locuinta s.a.m.d

Un risc foarte mare, pe langa un serviciu mediocru ce poate prejudicia integritatea locuintei noastre in ansamblu (vorbim de sisteme electrice, termice, instalatii etc.) este vulnerabilizarea spatiului intim. Acest spatiu contine amprenta noastra informationala care poate servi unor scopuri insidioase, de la furt calificat la alte genuri de infractiuni, inclusiv insusirea identitatii virtuale ce poate cauza mari probleme de natura financiara-bancara persoanei in cauza. Specialistul ce calca usa pragului tau are nevoie de mai mult decat o simpla recomandare din partea chiar si a unui bun prieten.

Lucrul al domiciliu – un  lucru sigur din prisma unei garantii dovedite

Aceasta solutionare a neincrederrii si riscului contactarii unui specialist in vederea unei probleme de natura tehnica pentru locuinta ta isi gaseste un raspuns in platforma Domiciliarii, conceputa special pentru a pune in legatura specialistii verificati cu cei care au o nevoie stringent ce nu mai permite nidecum alte intarzieri sau lucrari mediocre cu implicatii negative pentru toata lumea implicata. Pentru cei ce utilizeaza aceasta platforma, lucrul la domiciliu nu li se mai pare atat de riscant prin prisma nivelului de verificare constanta a relatiei dintre client si specialist care certifica o garantie suficienta pentru un serviciu de inalta calitate si securitatea infornatioanala a propriului spatiu.

 

Domiciliarii aduc lucrului la domiciliu o siguranta de care clientul are nevoie pentru linistea sa de zi cu zi. Astfel gasirea unui specialist va fi si mai rapida prin platforma propusa pentru ca exclude un intermediar cu risc ridicat de subictivitate si evaluare cum sunt cei din anturajul nostru, care de multe ori au intetii bune. Aceasta simplificare a procesului de cautare si selectie a unui candidat bun, impreuna cu micsorarea duratei dedicate procesului in sine, ajuta clientul sa-si prioritizeze munca si timpul liber eficient, departe de grijile nenecesare pe care le implica un specialist indoielnic profesional si moral.
Specialistul si lucrul la domiciliu, o problema cu putine solutii

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com