NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicate de Presa - Comunicat - Conferinte - Evenimente Cluj - Relatii publice


5 motive sa folosesti aparatura estetica si medicala

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Vineri, 19 Aprilie 2019 08:24

Iata 5 motive pentru care astazi ar trebui sa luati in considerare estetica medicala.
 

Ochelari de protectie creati special pentru gameri

Comunicat de Presa publicat de Alexandra Nica Marţi, 16 Aprilie 2019 12:59

Orele petrecute in fata calculatorului pot dauna vederii. Vezi care sunt solutiile pe care specialistii din domeniu le propun pentru gameri!

Totul despre branding

Comunicat de Presa publicat de haxxu Marţi, 16 Aprilie 2019 10:13

Un brand recunoscut si favorit este unul dintre cele mai valoroase bunuri pe care le detine o companie.
 

Cat de importante sunt meniurile pentru nunta?

Comunicat de Presa publicat de Rares Vineri, 12 Aprilie 2019 19:13

Nunta este unul dintre evenimentele cele mai frumoase din viata unui om, de aceea trebuie ca fiecare detaliu legat de acest moment sa fie perfect.

Acum ai toate produsele la un loc cu firma de distribuție horeca

Comunicat de Presa publicat de Rares Miercuri, 10 Aprilie 2019 17:42

Deți un restaurant, un pub sau un fast food și îți dorești că preparatele tale să devină cunoscute?
 

Termoizolație terasă circulabilă

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Miercuri, 10 Aprilie 2019 14:48

Rolul nostru, este de a vă oferi soluţii la standarde înalte şi profesioniste. Aşadar, realizăm lucrări de hidroizolaţii şi termoizolaţii special pentru dumneavoastră la preţuri accesibile

Un motiv in Plus sa bem Cafea Proaspat Prajita

Comunicat de Presa publicat de FLP Coffee Roastery Miercuri, 10 Aprilie 2019 08:01

n urma unui studiu indelungat, cercetatorii au ajuns la un rezultat, acela ca doi compusi din cafea incetinesc dezvoltarea tumorilor de prostata. Descoperirea ar putea explica de ce cazurile cu acest tip de cancer sunt mai rare la barbatii care beau cafea. Rezultatele au fost confirmate, deocamdata, ...
 

Pagina 1 din 575

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com