NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Economia bazata pe cunoastere

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) Scopul proiectului il reprezinta imbunatatirea serviciilor oferite de Business Concept si implicit cresterea competitivitatii firmei pe piata locala prin implementarea unor instrumente de lucru modernesi instruirea personalului angajat in utilizarea unui sistem informatic integrat.

Economia bazata pe cunoastere
      

SC Business Concept SRL cu sprijinul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale prin proiectul „Economia Bazata pe Cunoastere” (EBC) va derula in perioada septembrie 2009 – februarie 2010 proiectul „Creşterea competitivităţii SC Business Concept SRL prin utilizarea de instrumente de lucru TIC inovatoare”.

 

Scopul proiectului il reprezinta imbunatatirea serviciilor oferite de Business Concept si implicit cresterea competitivitatii firmei pe piata locala prin implementarea unor instrumente de lucru modernesi instruirea personalului angajat in utilizarea unui sistem informatic integrat. Economia Bazata pe Cunoastere (EBC) este un proiect realizat de MCSI, finantat de Guvernul Romaniei printr-un imprumut acordat de Banca Mondiala, şi are un buget de 69.4 milioane de dolari. Scopul proiectului este de a initia si sustine activitati bazate pe tehnologia informatiei si comunicatiilor, in comunitati dezavantajate din punct de vedere al accesului la cunoastere. Prin proiect au fost infiintate, cu sprijinul primariei din fiecare localitate, 255 de Rețele Electronice ale Comunităţilor Locale (RECL), si se organizeaza sesiuni de instruire pentru membrii acestora. Fiecare retea include un Punct de Acces Public de Informare (PAPI) si mai multe puncte de acces in scolile din comunitate, in fiecare biblioteca publica si in fiecare primarie.

 

Mai multe informatii:

SC Business Concept SRL

Telefon: 0364888751

Fax: 0264.402.568

Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Site web: http://business-concept.com.ro
Economia bazata pe cunoastere

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com