NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Unde, când și de ce să alegem un tavan fals?

News - Constructii, Amenajari si Mobilier

(Comunicat de Presa) Te-ai hotărât să reamenajezi și pe deasupra să schimbi și stilul locuinței tale?

Unde, când și de ce să alegem un tavan fals?
      

Atunci începe prin a monta un tavan fals VIP Casa, care poate fi adaptat exact la tipul de design interior, pe care l-ai ales.

Astfel, cu tavan extensibil potrivit, cu siguranță îți vei pune amprenta stilului tău personal pe locuința ta, alegând calitatea serviciilor si produselor unei firme din domeniu pentru care calitatea nu reprezintă un compromis. Mai exact, niște specialiști în domeniu, pasionaţi de ceea ce fac și care pun pasiunea din belșug in toate lucrările lor și se adaptează permanent la cerinţele pieţei, folosind doar materiale de calitate certificată în Uniunea Europeană.

Ce este defapt un tavan fals și ce avantaje are?

Pe lângă faptul ca un tavan fals este un element important de design interior, acesta este și practic și ușor de întreținut.

Montarea sa durează foarte puțin, iar vopseaua nu se cojește și nu se fisurează în timp.

În plus, tavanul extensibil protejează și împotriva inundaților, putând fi demontat și remontat mai apoi și poate fi și un paravan bun pentru a ascunde cablurile instalaților electrice.

Tavanul fals are rol și de izolație termică iar materialul din care este realizat poate diferi, în funcție de camera în care va fi montat, preț și calitate. Acesta poate fi din polistiren, rigips, lambriu etc.

 

Ce tipuri de tavan extensibil există?

Tavanul extensibil lucios pentru un aspect prezentabil, cu o culoare vie, lucioasă, cu reflecții de lumină. Datorită aspectului lăcuit ce reflectă lumina naturală și artificială, încăperea devine mult mai luminoasă și oarecum mai mare. Cu cât membranele sunt mai închise la culoare, cu atât crește și gradul de oglindire.

Tavanul extensibil mat are utilizare universală. Acesta se poate folosi pentru orice încăpere. Atât interioarele în stil clasic conservator, cât și cele moderne se combină perfect cu tavanele mate în diferite nuanțe. Acesta tip de tavan este cel care te scoate din încurcătură atunci când nu ști ce să alegi, este simplu dar util și se potrivește oriunde.

Tavanul extensibil printat personalizat redă o imprimare foto personală.Vopselele ecosolvente ecologice și rezistente la apă sunt sigure pentru sănătate și universale în exploatare.

Acest tip de tavan extensibil poate fi cea mai bună variantă pentru crearea unei atmosfere confortabile într-un spațiu de distracție la subsol, dacă nu există geamuri. Există și nenumărate variante de design în cazul imprimării foto pe tavanul extensibil.

Datorită membranelor translucide și camerele de la demisol sunt asigurate astfel cu lumină naturală.

Tavanele extensibile 3D cu dimensiuni reale au un efect vizual mai de impact. Aceste construcţii sunt realizate cu ajutorul unei carcase, pe care se trage membrana și pot creea o atmosferă unică, în funcție de imprimeul ales.

Tavanul extensibil cu imprimeu înstelat „Cer înstelat” oferă o atmosferă romantică, iar principiul său de funcționare are la bază transmiterea fasciculului de lumină prin fibra optică.

Acest tip de tavan poate fi folosit atât în propria locuință, cât și în localurile publice cu specific mai intim.

Așadar tavanul fals este o opțiune bună și pentru a-ți reamenaja și pentru a-ți redecora căminul.
Unde, când și de ce să alegem un tavan fals?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com