NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

De ce cutiutele muzicale sunt inca la moda?

News - Constructii, Amenajari si Mobilier

(Comunicat de Presa) Muzica este fascinanta si tot mecanismul ei care te face sa te uiti minute in sir la ea. Ce poate fi mai frumos de oferit ca si cadou daca nu o cutiuta muzicala?

De ce cutiutele muzicale sunt inca la moda?
      

Cutiutele muzicale - cu totii le cunoastem. Cele pe care le puteti cumpara pentru a va relaxa si a asculta piesele muzicale fantastice din nou si din nou. Cu toate acestea, sunteti familiarizati cu istoria, utilitatile, precum si cu gama de cutiute muzicale de vanzare? Nimic nu capteaza un copil sau un adult atat de mult ca o cutiuta muzicala frumoasa.

Cum functioneaza o cutiuta muzicala

Cutiutele muzicale contin un numar de dinti metalici tunati care emit o varietate de tonuri diferite. Aceste sunete sunt declansate de un set de stifturi conectate la un cilindru care se roteste in cutia muzicala. Cand acesti pini se ating de dinti, pot fi auziti sunete armonioase care combinate constituie o piesa de muzica de scurta durata sau lunga. Si datorita designului casetei de muzica puteti asculta aceasta piesa de muzica frumoasa mereu.

Cutiutele muzicale si istoricul lor

Antoine Favre-Salomon, ceasornicar de la Geneva, a inregistrat inventia cutiutei muzicale la 15 februarie 1796. Cutiutele muzicale au fost mult mai mari, iar in secolul al XIX-lea au devenit rapid un suces. Cutiutele muzicale au avut avantajul de a nu avea nevoie de mult spatiu, ceea ce inseamna ca oamenii puteau mai usor sa aiba una si sa asculte muzica la domiciliu. De asemenea, preturile accesibile au permis, de asemenea, oamenilor din clasele inferioare sa cumpere cutiute muzicale.

Mecanismele interioare ale cutiutelor muzicale au fost, in mod traditional, preluate de artizani, in timp ce fermierii furnizau, de obicei, lemnul si alte materiale; Aceste mecanisme au fost apoi adunate de comerciantii care, mai tarziu, au vandut cutiute muzicale producatorilor care au industrializat produsul pentru a crea un sortiment mai larg.

In zilele noastre, exista multe tipuri diferite de cutiute muzicale de vanzare. De exemplu: cutiute  muzicale de Craciun si cutiute muzicale cu muzica clasica, cu statuete mici sau dansatori de balet. Cutiutele muzicale difera, de asemenea, intre culturi.

Ca si in cazul tuturor tendintelor de tip out-with-old, cutiuta muzicala si-a pierdut putin din notorietate. Cu toate acestea, acum sunt apreciate de colectionari, cu adevarat, pentru ingeniozitatea lor, elaborarea mecanicii, iar aceste mici capodopere pot avea preturi uriase la licitatii.

Puterea ramane

O cautare internationala a rezultatelor licitatiilor arata ca anumite modele rare pot ajunge la sute de mii de dolari. O licitatie din Indiana a vandut un model Hupfeld Super Pan Model III Pan Orchestra pentru 495.000 de dolari in februarie 2012, de exemplu.

Cutiutele muzicale raman puternice in colectiile din lumea antica din mai multe motive. Ceasurile si lucrarile mecanice au fascinat intotdeauna omul, muzica a fost mereu in centrul nostru si ele intotdeauna par sa ne reaminteasca de copilaria noastra intr-un fel.

 

O cutiuta muzicala poate avea un aspect umil, totusi puteti  gasi si cutiute muzicale mai captivanta pentru a accentua interiorul unei camerei de zi. Cutia muzicala din lemn poate fi, de asemenea, un decor minunat atunci cand este asezat pe sau in jurul mobilierului din lemn.
De ce cutiutele muzicale sunt inca la moda?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com