NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Agro Montana si-a obtinut locul printre firme distributie horeca

News - Comert

(Comunicat de Presa) In decursul celor 3 ani de munca, respectand deopotriva si producatorii si partenerii, Agro Montana si-a castigat pe merit locul printre firme distributie horeca.

Agro Montana si-a obtinut locul printre firme distributie horeca
      

Agro Montana, este o firma romaneasca care a inteles ca bunele parteneriate dintre producator, distribuitor si client sunt necesare atat pentru acestia cat si pentru clientul final, consumatorul.

Scopul unei firme de distributie horeca

Fiindca am dorit sa oferim produse horeca de cea mai buna calitate, ne-am construit o puternica echipa bazata pe valori morale si astfel, imbinand calitatea serviciilor cu produsele oferite am devenit competitivi pe piata de consum avand in acest moment colaborari cu peste 50 de parteneri , scopul nostru fiind acela de a acoperi cu produse de calitate nevoile consumatorilor.

Echipa cu care muncim zi de zi dovedindu-ne interesul pentru piata de consum, este formata din oameni de calitate morala deosebita, onesti, muncitori si entuziasti, adevarati profesionisti care pun in permanenta pe primul loc nevoile clientilor si raportul pret calitate in cadrul activitatii acestei firme distributie horeca, Agro Montana.

Fiind o societate de distributie, colaboram permanent cu clientii nostrii pentru a acoperi cerintele consumatorilor  si ne adaptam continuu impreuna cu acestia la schimbarile economice.

Facem parte din categoria de firme distributie horeca, produse naturale

Produsele pe care le distribuim in cadrul firmei distributie horeca, au calitate garantata de catre societatile producatoare, acestia avand toate cerificarile si autorizatiile necesare.

Astfel, comercializam atat produse de bacanie , muraturi, conserve din legume sau legume congelate, compoturi, gemuri si dulceturi, fructe crude, uscate sau confiate, masline, parmezan delicios si prosciutto gustos, produse originale italiene.

Prin reteaua firmei distributie horeca ajung la consumatori conserve de rosii si delicioase sortimente de sosuri premium Coppola Salerno cu un ridicat continut de ingrediente naturale.

Sosurile din acesta gama sunt destinate in principal preparatelor din paste si desigur la noi gasiti si paste brute, din cele mai variate si mai gustoase.

Tot de la producatorul italian amintit, va oferim un foarte aromat si delicat ulei de masline, fasole alba si rosie la conserva, sortimente de Pesto sau conserve de naut.

Ca firma distributie horeca,ne-am axat pe colaborari cu producatori care au grija sa selectioneze atent toate alimentele si acestea sa aiba la baza produse naturale.

Ne dezvoltam in permanenta gama de produse pe care le ofertam si pe care le puteti vizualiza accesand site-ul Agro Montana, din dorinta de a va oferi produse diverse si astfel sa aveti de unde allege sis a reveniti ori de cate ori doriti un parteneriat serios, profesional si care sa acopere nevoile clientilor. Pentru aceasta, avem o relatie foarte stransa cu toti colaboratorii nostrii si impreuna identificam nevoile pietei si ne straduim sa le acoperim oferind un foarte bun raport pret si calitate.

Suntem firma distributie horeca, prezenta pentru clienti cu produse delicioase cu gust special, natural foarte appreciate de catre consumatori.

Fie ca va intereseaza produse de baza , semipreparate sau preparate la conserva, toate produsele distribuite de Agro Montana va asteapta sa impartasiti impreuna cu clientii si prietenii bucuria gustului natural.
Agro Montana si-a obtinut locul printre firme distributie horeca

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com