NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Aparatura profesionala salon

News - Comert

(Comunicat de Presa) Orice centru de infrumusetare ar trebui sa dispuna de aparatura profesionala in salon, cu atat mai mult daca ofera servicii de masaj si remodelara corporala.

Aparatura profesionala salon
      

Multi dintre noi nu mai avem timp sa mergem la sala sau sa practicam un sport si de aceea apelam la saloane care ofera servicii profesionale care ajuta la tonusul muschilor, relaxare sau pierdere in greutate.

Aparatura profesionala salon de ultima generatie

Daca inca nu esti familiarizat cu cele mai inovatoare aparaturi profesionale de salon, este momentul sa iei in considerare achizitionarea si folosirea acestora. Aparatele dispun de echipamente complexe care incorporeaza terapii de ultima generatie cu o putere amplificata pentru a asigura rezultatele dorite, pentru a multumi clientii si pentru a-i face sa revina oricand cu drag in salonul tau. Toate tratamentele sau interventiile care pot fi realizate cu aceste aparate nu sunt dureroase si nu lasa urme pe corp.

Aparatura profesonala salon pentru slabit

Aceste aparaturi includ tehnologia laser Eximia, care este de altfel o inovatie in materie de tehnologie care tine practice locul chirurgiei estetice. Cu aceste aparate poti beneficia de un tratament de ultima generatie, inovator si extrem de benefic in tratamentele de slabire, tonifiere si anticelulitice. Aparatele, prin sistemele lor propria, stimuleaza procesele metabolismului nostru pentru a elimina surplusul de grasime si de asemena ajuta la tratarea vergeturilor. Pe langa sedintele terapeutice de slabire si remodelare corporala, aparatura profesionala este dotata cu programe de lifting si microdermabraziune prin folosirea unor cristale de diamant. Eximia, precum si alte modele inovatoare dispune de unele tehnologii inovatoare care promit rezultate fabuloase intr-un timp scurt, cu ajutorul unor terapii care nu implica durere sau disconfort. Aceasta aparatura profesionala de salon este primul pas catre o noua abordare si era a tratamentelor si sedintelor de remodelare corporala.

Aparatura profesionala salon pentru epilare

Sunt putine centre de infrumusetare in Romania care inca ofera servicii de epilare cu ceara incalzita, dupa modelul clasic. Femeile, cat si barbatii isi doresc servicii inovatoare si cu rezultate garantate care sa le ofere confort pe termen lung si de asemenea, o procedura rapida. Daca iti doresti aparatura profesionala de salon, asigura-te ca faci alegerea corecta, chiar daca asta implica o suma mai mare de bani pentru inceput. Aceste aparate profesionale au in componenta lor tehnologii care ofera siguranta, confort, relaxare si sunt non-invazive. Utilizarea lor este simpla, nu este nevoie de cursuri speciale pentru a le folosi, iar rezultatele sunt vizibile de la prima utilizare. Rezultatele sunt garantate de sistemele monopuls si multi-puls care genereaza pana la 16 micropulsuri si de functia de racire cu aer si apa. Daca aparatele vechi lasau urme sau erau dureroase, sistemele Aura IPL actioneaza eficient pe baza unor tehnologii de ultima generatie in materie de estetica medicala.

Aparatura profesionala de salon este o investitie mare, insa care poate sa aduca o multime de beneficii unui centru de infrumusetare. Fie ca acestea faciliteaza tratamentele de slabire, tonifiere, anti-celulitice sau de epilare definitiva sau nu, aparatele profesionale incep sa inlocuiasca interventiile chirurgicale prin rezultatele lor.
Aparatura profesionala salon

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com