NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Ce este un tavan extensibil ?

News - Arhitectura si Design

(Comunicat de Presa) Tavanele extensibile sunt folosite tot mai des în scopul înfrumuseţării şi al îmbunatăţirii calităţii oricărui spaţiu, cu alte cuvinte este un accesoriu util în orice încăpere.

Ce este un tavan extensibil ?
      

 

Astfel, puteţi înlocui cu succes varianta clasică a tavanului pentru locuinţa dumneavoastră, sau pentru birou cu varianta tavanului extensibil.

Tavanele extensibile VIP Casa sunt utilizate de altfel, atât în spaţii comerciale, cât şi în spaţii rezidenţiale, fiind variant elegantă de a acoperi micile detalii inestetice precum: cablurile sau ţevile. De asemenea, elementul de decor ajuta totodată la economisirea energiei şi păstrează în acelaşi timp căldura în interiorul încăperii. Tavanele extensibile dau impresia optimizării în ceea ce priveşte volumul camerei în care este montat. O altă caracteristică a tavanelor extensibile este că permit reflectarea luminii şi a controlului acustic cu succes.

Avantaje şi calitate

Tavane extensibile

Este un accesoriu ce are rolul de a înfrumuseţa încăperea, datorită diversităţii modelelor şi a culorilor utilizate în realizarea acestora, astfel încât se adaptează perfect oricărui stil de amenajare interioară. Tavanele extensibile sunt extrem de benefice mai ales dacă locuiţi la bloc pentru că:

  • Absoarbe calitatea aerului și a sunetului, astfel încât zgomotul din interior este mult mai compact;
  • Este rezistent la umiditate;
  • Oferă protecție în fața focului;
  • Greutatea mică, acest avantaj fiind extrem de important în momentul în care se execută montajul;
  • Este ușor de întreținut. Se curăță foarte ușor și nu are nevoie de produse speciale, doar de o cârpă uscată;
  • Are rol antimicrobian;
  • Reduce costurile de întreținere deoarece consumul de energie din interiorul spațiului este cu mult mai mic;
  • Ascunde elegant cele mai vizibile imperfecțiuni de la nivelul tavanului, lăsând un plafon neted și modern;
  • Modelele de plăci de tavan casetat se găsesc în forme și dimensiuni diferite, în funcție de nevoi.

Tavanele extensibile pot fi întâlnite în orice spaţiu, întrucât sunt foarte uşor de montat, iar dacă vă faceţi griji din acest punct de vedere, compania Vip Casa, sta la dispoziţia dumneavoastră cu o gamă largă şi diversa în ceea ce priveşte modelele tavanelor extensibile, ce vor fi montate de o echipă de specialişti cu o vastă experienţă în domeniu de peste 10 ani, care asigura calitate, profesionalism şi promptitudine. Tavanele extensibile se montează pe sistemele lor de prindere și astfel ascund toate țevile care pot trece pe deasupra, atât cele care asigură căldura cât și cele care asigură ventilația.

Vip Casa - alături de tine

 

Aşa cum spuneam anterior, piaţa de specialitate asigura numeroase modele de tavan extensibil cu design model sau clasic. Cel mai apreciat aspect de către cumpărători este posibilitatea pe care o oferă astfel de tavane de a încastra sisteme de iluminat. Astfel, cu ajutorul unor leduri cu lumină diversă putem să obținem propriile modele tavan fals. Ambianța va fi deosebită și va avea un stil modern, urban. Cu alte cuvinte, tavanul fals nu este doar o soluție modernă de design, este un element de plus valoare adus casei ce ajută la economia de energie și oferă posibilități foarte mari de amenajare. Vip Casa vine în ajutorul dumneavoastră şi vă oferă servicii de calitate. Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru, sau la adresa de e-mail.
Ce este un tavan extensibil ?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com