NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicate de Presa - Comunicat - Conferinte - Evenimente Cluj - Relatii publice


Cand ai nevoie de curele trapezoidale, le gasesti la Ci.ro

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Joi, 16 August 2018 22:40

Proprietara a incercat sa nu intre in panica, desi se simtea complet depasita de situatie. Spre deosebire de fratele ei mai mare, ea nu se jucase cu masinute cand era mica.
 

Baza pentru machiaj pentru tenul problematic

Comunicat de Presa publicat de haxxu Joi, 16 August 2018 22:30

Marea majoritate a femeilor incearca sa-si imbunatateasca aspectul cu ajutorul cosmeticelor decorative, insa, machiajul nepotrivit poate, dimpotriva, sa-l strice destul de mult.

De ce ar trebui consumata cafea verde zilnic?

Comunicat de Presa publicat de haxxu Marţi, 14 August 2018 18:39

Exista foarte multe beneficii pe care cafeaua le aduce organismului nostru, de aceea este recomandat consumul zilnic al cafelei verzi, insa trebuie sa se tina cont de faptul ca aceasta cafea verde trebuie consumata cu masura.
 

Rolul balustradei de inox in interiorul si exteriorul cladirilor

Comunicat de Presa publicat de Rares Luni, 13 August 2018 11:44

Rolul acestor balustrade de inox este dublu, atat de protectie pentru cei care urca sau coboara scarile, dar si pentru cei care isi petrec timpul pe balcoane sau terase. Cel de-al doilea rol al balustradelor este cel de ordin estetic, caci acestea pot infrumuseta locul unde sunt amplasate.

Ce este tabla perforata si cum se intrebuinteaza?

Comunicat de Presa publicat de Andrei Luni, 13 August 2018 10:58

Tabla perforata poate fi realizata din diferite materiale precum orelul, aluminiul, inoxul, acestea fiind cele mai frecvente, insa mai poate fi realizata si din cupru sau arama.
 

Peelingul chimic, tratamentul ideal pentru un ten perfect

Comunicat de Presa publicat de haxxu Luni, 13 August 2018 10:46

Peelingul chimic este un tratament nonivaziv care stimuleaza activitatea celulara favorizand productia de colagen si elastina, lucru care are un efect benefic asupra elasticitatii pielii.

Cat de benefice sunt cosmeticele profesionale ?

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Luni, 13 August 2018 10:38

Un machiaj realizat asa cum trebuie, reuseste sa scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale femeii, insa doar daca este realizat asa cum trebuie, produsele sunt aplicate corect si se mentine o ordine corecta de aplicare a acestora.
 

Pagina 1 din 546

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com