NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi joburi bucuresti si alte locuri de munca.
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicate de Presa - Comunicat - Conferinte - Evenimente Cluj - Relatii publice


Cum stapanim limbajul corpului in cadrul unui interviu?

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Vineri, 08 Decembrie 2017 10:13

Intr-o lume din ce in ce mai digitala, importanta comunicarii fata in fata si a limbajului corpului este usor de trecut cu vederea. In cadrul unui interviu, limbajul corpului poate avea un rol decisiv.
 

TOMMY HILFIGER ADUCE TOMMYNOW LA MILANO PENTRU PRIMĂVARA LUI 2018

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Joi, 07 Decembrie 2017 11:20

După succesul sezoanelor de la New York, Los Angeles și Londra, turul global TOMMYNOW continuă și se mută la Milano pentru colecția Primăvară 2018, cu o prezentare de modă experimentală “See Now, Buy Now”.

Ce este inteligenta emotionala?

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Joi, 07 Decembrie 2017 11:13

In forma sa cea mai simpla si mai concisa, inteligenta emotionala poate fi definita ca abilitatea de a percepe, a evalua si a gestiona propriile emotii, precum si pe ale celorlalti.
 

Silueta supla trece testul sarbatorilor

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Marţi, 05 Decembrie 2017 17:43

Sarbatorile sunt, ca de fiecare data, un prilej de bucurie si, in egala masura, un moment excelent pentru rasfatul culinar atat de asteptat intregul an. Tocmai din acest motiv, pericolul iminent al caloriilor face obiectul ingrijorarii acelora care nu au fost investite cu un metabolism accelerat, ia ...

Femeia moderna este orientata spre cariera

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Marţi, 05 Decembrie 2017 16:15

Una dintre cele mai mari provocari cu care femeile se confrunta in ziua de azi este armonia dintre job si familie. Cele mai multe se vad in imposibilitatea de a ocupa o pozitie importanta si de a petrece in acelasi timp momente pretioase cu familia. Desi poate parea dificil, poate aproape imposibil, ...
 

Curs Lean Six Sigma Black Belt

Comunicat de Presa publicat de CODECS Marţi, 05 Decembrie 2017 16:12

Pregateste-te sa obtii recunoasterea internationala prin certificarea Lean Six Sigma Black Belt! CODECS incepe inscrierile pentru sesiunea din ianuarie 2018.

Ce ne face sa ne indragostim?

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Luni, 04 Decembrie 2017 16:35

Romantismul este o emotie si o dorinta integrata in viata umana. Corpul uman si psihologia sunt concepute pentru a atrage membri de sex opus. Acest design inteligent este cheia relatiilor umane si a sexualitatii care continua sa functioneze ca un element de baza al continuitatii umane pe pamant prin ...
 

Pagina 1 din 504

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2014 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com