NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Turism si AgrementCele mai bune oferte de cazare pentru vacanța ta din Bulgaria

News - Turism si Agrement

Comunicat de Presa publicat de Rares Duminică, 24 Martie 2019 11:14

Să găsești oferta cea mai bună de cazare pentru vacanța ta poate fi destul de dificil.
 

De ce e mai bine sa apelam la o agentie de turism?

News - Turism si Agrement

Comunicat de Presa publicat de Andrei Luni, 04 Martie 2019 13:51

In aceasta epoca a internetului, rezervarea unei calatorii all-inclusive este, la urma urmei, usoara.
 

Sfaturi pentru o calatorie organizata

News - Turism si Agrement

Comunicat de Presa publicat de Denissa Luni, 07 Ianuarie 2019 17:22

Daca exista doar o singura data cand intr-adevar doriti sa fiti organizati atunci cand calatoriti atunci aceste sfaturi pentru crearea de itinerarii, aranjamente de ambalare si organizarea de amintiri de calatorie va vor ajuta sa va asigurati o calatorie reusita.
 

DE CE ESTE PUFLENE RESORT CEL MAI BUN COMPLEX TURISTIC DIN ROMANIA?

News - Turism si Agrement

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Duminică, 19 August 2018 17:44

Astazi va propunem sa mergem in Delta Dunarii si sa aflam zece secrete care fac din Delta si din PUFLENE RESORT destinatia ideala si acel loc unde paradisul si pamantul se intalnesc. Locul de care te poti indragostii!
 

Comunicat de presa PUFLENE RESORT VA FI PARADISUL DIPLOMATILOR SI IN 2018. VINO SI TU!

News - Turism si Agrement

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Marţi, 17 Iulie 2018 09:00

Multumim echipei dedicate de la PUFLENE RESORT pentru o ospitalitate desavarsita pe care o recomandam tuturor celor ce vor sa ajunga in Delta iar dl. Mihai Puflene, omul care iubeste Delta si vrea ca fiecare roman sa ajunga sa o cunoasca nu putem decat sa ii uram: Mult success in continuare si sunte ...
 

Comunicat De Presa > CONCORDE OLD BUCHAREST HOTEL – CEL MAI NOU HOTEL DIN CENTRUL VECHI AL BUCURESTIULUI

News - Turism si Agrement

Comunicat de Presa publicat de Raluca Dorobantu Joi, 05 Iulie 2018 09:56

Lansat in iunie 2017, Concorde Old Bucharest Hotel este o locatie vibranta, incarcata de culoare si istorie, care isi intampina zilnic oaspetii dornici de experiente inedite.
 

Lansarea proiectului Profesioniști in Turismul de Top (PRO TOP) - cod SMIS 118180

News - Turism si Agrement

Comunicat de Presa publicat de Cristina Ciurila Vineri, 15 Iunie 2018 10:32

Fundaţia Convergente Europene, în calitate de beneficiar al contractului de finanțare POCU/227/3/8/118180, începând cu data de 18 mai 2018, implementează proiectul cu titlul “Profesioniști in Turismul de Top (PRO TOP)”.
 

Cand este bine sa calatorim?

News - Turism si Agrement

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Luni, 08 Ianuarie 2018 11:23

Vacantele sunt cu siguranta cele mai frumoase perioade pentru fiecare dintre noi. Astetam cu nerabdare momentul si ne bucurma din plin de zilele petrecute departe de cotidioan si stresul zilnic.
 

Ai visat mereu sa vizitezi Barcelona si crezi ca e momentul sa faci acest lucru? Iata de ce sa ape

News - Turism si Agrement

Comunicat de Presa publicat de colibritour Luni, 20 Noiembrie 2017 10:31

Barcelona este cu siguranta unul dintre orasele cu cel mai mare potential turistic avand in vedere ca anual, milioane de oameni din intreaga lume aleg sa isi petreaca macar cateva zile in acest minunat oras.
 

Povestea de succes merge mai departe!

News - Turism si Agrement

Comunicat de Presa publicat de Bernhard Moestl Miercuri, 18 Octombrie 2017 11:47

Hotelul de Gheață la Bâlea Lac se pregătește pentru al 12-lea sezon
 

Pagina 1 din 7

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com