NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

SOLIDWORKS CAM - webinar gratuit

News - Tehnologie

(Comunicat de Presa) Îmbină proiectarea cu producția! SOLIDWORKS CAM - cel mai nou produs SOLIDWORKS 2018, integrat in SOLIDWORKS!

SOLIDWORKS CAM - webinar gratuit
      

SOLIDWORKS CAM menit să îmbunătățească procesul de programare și să ajute la accelerarea desenelor și a procesului de proiectare.
SOLIDWORKS CAM este o soluție de frezare și strunjire în 2,5 axe, de la CAMWorks.
Cu datele de programare stocate în interiorul componentei sau ansamblului SOLIDWORKS, poți
gestiona cu ușurință fișiere și referințe la fel ca și în prezent.
SOLIDWORKS CAM - un sistem intuitiv bazat pe reguli, care poate fi utilizat pentru a economisi timp și bani. Alocarea strategiilor de prelucrare pe baza toleranțelor de proiectare reduce erorile și îmbunătățește calitatea în timpul procesului de prelucrare.

Participă la webinarul gratuit SOLIDWORKS CAM din 26 octombrie 2017 și află mai multe informații despre beneficiile utilizării SOLIDWORKS CAM!

 

Link de înregistrare: https://attendee.gotowebinar.com/register/8767377463021540354

 

Maria Marcu

PR Specialist

Tel: +4021 3118829

Mobil: +40753 09 10 10

Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Web: www.3dcadvegra.com

 

 


 
SOLIDWORKS CAM - webinar gratuit

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com