NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TehnologieIzolare termica si fonica de calitate cu usi exterior lemn

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Andrei Marţi, 04 Decembrie 2018 13:47

Construirea sau amenajarea unei locuinte inseamna de multe ori o mare bucurie, dorindu-ne sa realizam totul exact asa cum ne place.
 

Ferestre automate pentru o ventilatie naturala controlata

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Marţi, 04 Decembrie 2018 13:01

Sistemul de ferestre automate are menirea de a inlocui, in primul rand, sistemele clasice de inchidere si deschidere, prin actionarea unui buton.
 

Foloseste inteligent perdele industriale PVC

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de haxxu Miercuri, 05 Septembrie 2018 16:51

Perdelele din PVC industriale sunt realizate din folie refonsata si sunt utilizate in bacanii si companii industriale, pentru a delimita locatiile in sectoare. Pentru depozit, pot fi folosite ca perdele de intrare.
 

Comunicat de presa SOLIDWORKS Education Edition Software: un instrument complet pentru predarea CAD

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Miercuri, 25 Iulie 2018 15:03

SOLIDWORKS oferă cea mai largă gamă de instrumente de proiectare, documentare, simulare și sustenabilitate într-un singur pachet software ușor de utilizat. Programul însuși, un curriculum complet și suportul de curs interactiv SOLIDWORKS Education Edition reprezintă resursa ta all-inclusiv ...
 

Webinar SOLIDWORKS Visualize – creează rapid și ușor conținut vizual

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Luni, 11 Iunie 2018 13:45

SOLIDWORKS Visualize ajută organizațiile, inclusiv utilizatorii non-tehnici, să profite de datele 3D CAD pentru a crea un conținut fotorealist de marketing, care poate fi imediat imprimat și încărcat pe web.
 

De la 2D la SOLIDWORKS 3D CAD - proiectezi eficient și rapid!

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Luni, 12 Martie 2018 13:09

Rezolvă provocările proiectării de zi cu zi mai eficient și mai repede! Află cum te poate ajuta trecerea de la 2D la SOLIDWORKS 3D CAD să proiectezi eficient produse mai bune. Încă mai faci proiectarea produselor folosind unelte 2D? Deși poate fi ușor să realizezi design în 2D, un soft ...
 

Webinar SOLIDWORKS Simulation

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Luni, 05 Februarie 2018 14:22

Află tot ce ai vrut să știi despre simulare, dar nu ai avut curaj să întrebi.
 

Webinar SOLIDWORKS MBD

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Marţi, 07 Noiembrie 2017 11:16

Transformă radical procesul de fabricație utilizând SOLIDWORKS MBD! Cu SOLIDWORKS MBD beneficiezi de template-uri preinstalate cu ajutorul cărora poți creea diverse materiale. Utilizând SOLIDWORKS MBD poți defini, în 3D, informațiile pentru fabricație a produselor, cum ar fi: dimensiuni, ...
 

SOLIDWORKS CAM - webinar gratuit

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Vineri, 20 Octombrie 2017 11:11

Îmbină proiectarea cu producția! SOLIDWORKS CAM - cel mai nou produs SOLIDWORKS 2018, integrat in SOLIDWORKS!
 

3 Idei de accesorii electrice pe care le putem achizitiona pentru locuinta

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de malvina PR Miercuri, 20 Septembrie 2017 10:57

Locuintele, indiferent de suprafata lor, de stilul de constructie sau de modul in care sunt decorate, reprezinta una dintre cele mai importante achizitii pe care un om le face de-a lungul vietii.
 

Pagina 1 din 9

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com