NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TehnologieWebinar SOLIDWORKS MBD

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Marţi, 07 Noiembrie 2017 11:16

Transformă radical procesul de fabricație utilizând SOLIDWORKS MBD! Cu SOLIDWORKS MBD beneficiezi de template-uri preinstalate cu ajutorul cărora poți creea diverse materiale. Utilizând SOLIDWORKS MBD poți defini, în 3D, informațiile pentru fabricație a produselor, cum ar fi: dimensiuni, ...
 

SOLIDWORKS CAM - webinar gratuit

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Vineri, 20 Octombrie 2017 11:11

Îmbină proiectarea cu producția! SOLIDWORKS CAM - cel mai nou produs SOLIDWORKS 2018, integrat in SOLIDWORKS!
 

3 Idei de accesorii electrice pe care le putem achizitiona pentru locuinta

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de malvina PR Miercuri, 20 Septembrie 2017 10:57

Locuintele, indiferent de suprafata lor, de stilul de constructie sau de modul in care sunt decorate, reprezinta una dintre cele mai importante achizitii pe care un om le face de-a lungul vietii.
 

Programele de facturare, un nou standard in materie de gestiune pentru companiile mari si mici

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Adriana Miercuri, 20 Septembrie 2017 10:50

Companiile mari si mici din intreaga lume au cautat de-a lungul timpului solutii care mai de care mai eficiente si mai avantajoase prin care sa isi eficientizeze procesele care se desfasoara in cadrul lor.
 

Webinal gratuit: SOLIDWORKS Electrical

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Luni, 11 Septembrie 2017 10:21

SOLIDWORKS Electrical simplifică designul electric și integrează perfect proiectarea electrică cu proiectarea mecanică. Soluțiile SOLIDWORKS Electrical sunt perfect integrate cu soluțiile de design sau de simulare și ajută designerii în procesul de dezvoltare și inovare a produselor cu u ...
 

7 MOTIVE PENTRU CARE INVENTARIEREA BUNURILOR COMPANIEI AR TREBUI FACUTA CU SMARTID.INVENTORY

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Idmag Vineri, 08 Septembrie 2017 10:59

O componentă importantă în gestionarea obiectelor de inventar și a mijloacelor fixe este inventarierea în timp real.
 

Banda led – un element de decor standard pentru locuintele moderne

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Malvina PR Miercuri, 30 August 2017 09:06

Tendintele in ceea ce priveste amenajarile interioare se schimba mai mereu si acest lucru adesea ne ingreuneaza alegerile pe care trebuie sa le facem atunci cand vrem sa aducem un plus de stil locuintelor noastre.
 

Abonament SOLIDWORKS Subscription Services!

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Luni, 31 Iulie 2017 12:19

Ai o intrebare legată de produsele SOLIDWORKS? Ești în locul care trebuie! Pentru că suntem mereu aproape de tine, îți oferim suport tehnic personalizat pentru rezultate rapide. Află care sunt cele 10 motive pentru care să achiziționezi abonamentul SOLIDWORKS Subscription Services de la Veg ...
 

Clinici si laboratoare dotate cu aparatura medicala moderna

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Alexandra Nica Marţi, 18 Iulie 2017 18:13

Clinici si laboratoare dotate cu aparatura medicala moderna
 

SOLIDWORKS: 50% discount!

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Joi, 08 Iunie 2017 09:50

Nu rata oferta promoțională SOLIDWORKS! Până la 20 iunie 2017 ai posibilitatea de a achiziționa produsele SOLIDWORKS la reduceri substanțiale! SOLIDWORKS, prin capabilitățile sale intuitive de design, oferă întotdeauna modelelor o ușurință de fabricație. SOLIDWORKS oferă aplicaţii ...
 

Pagina 1 din 8

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com