NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TehnologieCum alegi husa pentru telefonul Iphone XR?

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de haxxu Vineri, 29 Martie 2019 09:08

Era tehnologiei a luat un mare avant, iar telefoanele mobile au devenit un must have.
 

Curs autorizat SOLIDWORKS Essentials

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Marţi, 12 Martie 2019 14:25

SOLIDWORKS combină ușurinţa în utilizare cu o gamă largă de instrumente personalizate, astfel încât noii utilizatori pot învăţa foarte rapid, iar cei experimentaţi pot lucra și mai rapid. Odată cu creșterea complexității proiectelor tale, cresc și șansele de a face o greșeală c ...
 

Ce este și cum folosim un smartwatch?

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Rares Joi, 28 Februarie 2019 16:00

Acesta este un ceas de mâna care combină funcția unui ceas clasic cu multe altele oferindu-i un plus de utilitate ăn numeroase domenii.
 

Imbraca-ti telefonul in huse personalizate

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Rares Joi, 14 Februarie 2019 12:26

Momentul achizitionarii primului smartphone din viata ta este probabil unul pe care nu il vei uita cu usurinta.
 

De ce si de unde ar trebui sa incepi sa cumperi becuri led?

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Elena Dobre Joi, 07 Februarie 2019 15:12

Becurile led sunt in prezent cea mai avantajoasa froma de iluminat raportandu-ne la capacitatea de iluminare, consum si avantaje auxiliare.
 

Revizia anuala a aerului conditionat nu poate fi neglijata

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Andrei Miercuri, 19 Decembrie 2018 21:28

Apeland la specialisti nu veti avea probleme cu aparatul de aer conditionat
 

Izolare termica si fonica de calitate cu usi exterior lemn

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Andrei Marţi, 04 Decembrie 2018 13:47

Construirea sau amenajarea unei locuinte inseamna de multe ori o mare bucurie, dorindu-ne sa realizam totul exact asa cum ne place.
 

Ferestre automate pentru o ventilatie naturala controlata

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Marţi, 04 Decembrie 2018 13:01

Sistemul de ferestre automate are menirea de a inlocui, in primul rand, sistemele clasice de inchidere si deschidere, prin actionarea unui buton.
 

Foloseste inteligent perdele industriale PVC

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de haxxu Miercuri, 05 Septembrie 2018 16:51

Perdelele din PVC industriale sunt realizate din folie refonsata si sunt utilizate in bacanii si companii industriale, pentru a delimita locatiile in sectoare. Pentru depozit, pot fi folosite ca perdele de intrare.
 

Comunicat de presa SOLIDWORKS Education Edition Software: un instrument complet pentru predarea CAD

News - Tehnologie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Miercuri, 25 Iulie 2018 15:03

SOLIDWORKS oferă cea mai largă gamă de instrumente de proiectare, documentare, simulare și sustenabilitate într-un singur pachet software ușor de utilizat. Programul însuși, un curriculum complet și suportul de curs interactiv SOLIDWORKS Education Edition reprezintă resursa ta all-inclusiv ...
 

Pagina 1 din 9

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com