NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Webinar GRATUIT SOLIDWORKS Simulation Standard!

News - Stiinta si Cercetare

(Comunicat de Presa) Webinar GRATUIT SOLIDWORKS Simulation Standard. 30 martie 2017. 14:30 – 15:00. Adaugă simulare proceselor de proiectare! Crează medii virtuale asemănătoare cu cele din lumea reală pentru a testa produsele înainte de a intra în procesul de fabricație.

Webinar GRATUIT SOLIDWORKS Simulation Standard!
      

Webinar GRATUIT SOLIDWORKS Simulation Standard. 30 martie 2017. 14:30 – 15:00.

Adaugă simulare proceselor de proiectare!

Crează medii virtuale asemănătoare cu cele din lumea reală pentru a testa produsele înainte de a intra în procesul de fabricație.

SOLIDWORKS Simulation Standard - soluție de simulare prietenoasă și accesibilă este încorporată în mediul de proiectare, ce răspunde provocărilor comune de inginerie.

Acum ai posibilitatea de a accelera dezvoltarea de produse noi!

SOLIDWORKS Simulation permite verificarea design-ului încă din faza incipientă, pentru a detecta, respectiv a elimina, eventualele defecte din ciclul de dezvoltare a produsului.

SOLIDWORKS Simulation Standard te ajută să:

- Verifici produsul cu o analiză static liniară puternică

- Evaluezi performanța produsului în ciclul de lucru folosind analiza de mișcare

- Studiezi efectele oboselii și a încărcărilor ciclice asupra duratei de viață a produsului

Cu SOLIDWORKS Simulation Standard poți detecta și corecta din timp problemele. De asemenea, soluția îți permite proiectarea unor produse gata de utilizat și optimizarea parametrilor precum greutatea și forma.

Îmbunătățește-ți calitatea și perfomanțele produselor utilizând SOLIDWORKS Simulation!

Înregistrează-te la Webinarul GRATUIT SOLIDWORKS Simulation Standard, care va avea loc in 30 martie 2017, în intervalul orar 14:30 – 15:00.

Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi:

Vegra Info – Reseller Autorizat SOLIDWORKS & CAMWorks

Tel: 0740 006755

Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Web: www.3dcadvegra.com

 
Webinar GRATUIT SOLIDWORKS Simulation Standard!

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com