NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Conferinta Turism

News - Stiinta si Cercetare

(Comunicat de Presa) Conferinta Stiintifica Internationala ,,Turismul Rural Romanesc in Contextul Dezvoltarii Durabile. Actualitate si Perspective``

Conferinta Turism
      

(NewPressRelease.com)

Organizatorii conferinței internaționale "Turismul rural românesc în contextul dezvoltării durabile. Prezent și perspective" au plăcerea de a vă invita să participați la cea de a XV-a ediție a manifestării ce se va desfășura la Vatra Dornei în perioada 23-25 mai 2013.


Dezvoltarea turismului rural, în ultimele decenii, și experiența României în acest domeniu au atras atenția cercetătorilor și cadrelor didactice din țară și străinătate care, împreună cu managerii de pensiuni turistice și agroturistice încearcă să găsească soluții pentru problemele, numeroase și dificile, cu care se confruntă activitatea turistică.

Astfel, instituții de prestigiu din domeniul științific și din cel al dezvoltării economico-sociale din România, cum sunt Academia Română Filiala Iași - ICES ,,Gh. Zane”, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale - Direcția Generală de Dezvoltare Rurală, INCDT București și Asociația Națională de Turism Ecologic și Cultural - ANTREC Filiala Bucovina, analizând cerințele pe care România trebuie să le îndeplinească în calitate de stat membru al Uniunii Europene dar și contextul economic și social intern și internațional aflat sub fatidicul semn al crizei economice, au decis să organizeze cea de a XV-a ediție a Conferinței Internaționale "Turismul rural românesc în contextul dezvoltării durabile. Prezent și perspective" cu scopul de a reuni la Vatra Dornei specialiști din țară și străinătate capabili să ofere soluții optime revigorării mediului rural și activității turistice.

Lucrările conferinței se vor desfășura într-un mediu pitoresc, emblemă a României, unde turismul este o activitate dominantă: Vatra Dornei.

Pentreu detalii suplimentare va rugam sa consultati site-ul

http://sistem.acadiasi.ro/ro/node/30

Pentru alte informatii suplimentare va rugam sa contactati organizatorii la urmatoarele adrese de e-mail:

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Conferinta Turism

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com