NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Echipa de cercetători din ECOM Constanta medaliata la “Salonul Internaţional Idei - Invenţii –Noi P

News - Stiinta si Cercetare

(Comunicat de Presa) Echipa de cercetători din ECOM Constanta medaliata la “Salonul Internaţional Idei - Invenţii –Noi Produse – iENA 2012 pentru brevetul de inventie cu titlu “BIOCOMPOZIT FERTILIZATOR ECOLOGIC SI PROCEDEU DE OBTINERE A ACESTUIA“ In perioada 1-4 noiembrie 2012 s-a desfăsurat la Nurmeberg , in Germania Salonul Internaţional Idei - Invenţii –Noi Produse – iENA 2012.

Echipa de cercetători din ECOM Constanta medaliata la “Salonul Internaţional Idei - Invenţii –Noi P
      

 

O echipa de cercetători constanteni printre care  Domnul Negreanu Pirjol Bogdan , Doamna Negreanu Pirjol Ticuta, Doamna Nastac Maria si Domnisoara Gheorghiu Karina au obtinut doua medalii dintre 718 brevete prezentate. Echipa Constanteana a obtinut o medalie de argint si o medalie Glory (la sectiunea GREEN), dovedind astfel ca cercetarea romaneasca inca respira si este recunoscuta, in primul rand pe plan mondial, avand in vedere ca membrii acestei echipei încearcă , fara succes in tara, sa acceseze fonduri pentru aplicarea brevetului de inventie la nivel local prin construirea unei instalatii pilot de procesare a materiilor prime si obtinerea fertilizatorului .

Brevetul a rezultat in urma unui proiect de cercetare finantat prin Programul NORWEGIAN COOPERATION- innovation Norway, prezenta inventie referindu-se la un biocompozit fertilizator ecologic pe baza de deseuri naturale din biomasa marina si nămol rezidual fiind destinat ameliorării, refacerii calitatii si fertilizării solurilor in agricultura, horticultura, silvicultura si pentru prevenirea eroziunii solurilor. Inventia foloseste ca materii prime doua deseuri ne valorificate pana in prezent, ce poluează Litoralul Romanesc prin prezenta si prin miros.

 
Echipa de cercetători din ECOM Constanta medaliata la “Salonul Internaţional Idei - Invenţii –Noi P

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com