NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Furtul de biciclete - Cum îl previi?

News - Sport

(Comunicat de Presa) Dacă ai trecut vreodată prin situația de a-ți fi furată bicicleta, atunci știi cu siguranță cât de neplăcut este să te confrunți cu asta. Drumuri pe la secția de poliție, declarații, nervi și, peste toate, nevoia de a te descurca fără bunul care ți-a fost furat.

Furtul de biciclete - Cum îl previi?
      

Dacă ai trecut vreodată prin situația de a-ți fi furată bicicleta, atunci știi cu siguranță cât de neplăcut este să te confrunți cu asta. Drumuri pe la secția de poliție, declarații, nervi și, peste toate, nevoia de a te descurca fără bunul care ți-a fost furat.

Partea bună - dacă pot să spun așa - în toată această situație este atunci când ți se recuperează bicicleta. Asta dacă ai noroc. Dacă nu, atunci va trebui să plătești pentru una nouă, lucru care, evident, nu este prea plăcut. O soluție salvatoare ar putea fi asigurarea în caz de furt a bicicletei, însă puțini sunt cei care știu că au posibilitatea aceasta.

Deci, ce ar fi de făcut pentru a evita furtul de biciclete? Află câteva sfaturi în cele ce urmează.

1. Lacăt antifurt

Nu costă o avere, este ușor de folosit și îți oferă o oarecare siguranță în ceea ce privește furtul bicicletei.

Acesta se poate folosi mai ales atunci când îți lași bicicleta nesupravegheată pentru perioade scurte de timp. De exemplu, cât ești la cumpărături, cât lași copilul la grădiniță (da, sunt oameni care își duc copiii cu bicicleta la grădiniță, căci există scaune de copii special concepute pentru biciclete) sau cât intri până la piață să îți cumperi de-o salată.

În schimb, dacă știi că vei lipsi perioade mai mari de timp sau că locul în care îți lași bicicleta nu este prea sigur, atunci nu ai garanția că lacătul va ține hoții la distanță.

2. Pune bicicleta la adăpost

Nu doar de vreme rea, ci și de hoți. Dacă mergi cu bicicleta la birou, de exemplu, iar parcarea nu este suficient păzită, atunci poți să îți ”parchezi” bicicleta în interior. Evident, dacă și șeful este de acord cu asta.

Lăsând gluma la o parte, una dintre cele mai bune soluții pentru a evita furtul bicicletei este să o depozitezi în interior. Acasă, la școală, la serviciu sau în vacanță. Știu că multă lume este reticentă la acest aspect (dintre cei care nu au bicicletă), dar poate se vor mai schimba mentalitățile între timp.

3. Asigurare

Așa cum spuneam și mai sus, ca o paranteză, puțini sunt cei care știu de existența unei astfel de polițe. Din păcate nu multe companii de asigurări încheie polițe de asigurare pentru biciclete, însă vei găsi cu siguranță una care să îți acopere nevoile.

Înainte de a încheia o asigurare în caz de furt pentru bicicletă, ai grijă să verifici toate condițiile impuse de broker. Unele dintre aceste polițe, de exemplu, nu oferă protecție atunci când ești plecat în vacanță, ci doar în cazul în care furtul are loc în localitatea de reședință. Este important să excluzi orice nelămurire înainte de a da cu subsemnatul.

Concluzia la cele scrise mai sus este că trebuie să îți iei câteva măsuri de precauție pentru a evita furtul bicicletei, mai ales că fenomenul e în floare la noi în țară.

 

 
Furtul de biciclete - Cum îl previi?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com