NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cum slabim cu Xbody?

News - Sport

(Comunicat de Presa) Exercitiile fizice sau dietele drastice reprezinta singurele modalitati prin care oamenii reusesc sa slabeasca.

Cum slabim cu Xbody?
      

Si cum vara bate la usa, iar sezonul estival o sa fie pe val, multi dintre noi suntem in cautarea unei modalitati rapide de a scapa de kilogramele in plus. Raspunsul la aceasta problema este: antrenament Xbody. Nu, nu te trimitem in sala de fitness sa tragi 2-3 ore de aparate. Aceste tip inovativ de exercitiu fizic presupune o metoda ingenioasa de slabire si tonifiere a fiecarei grupe de muschi lucrate.

Ce presupune un antrenament Xbody?

Un antrenament Xbody reprezinta o modalitate de a efectua niste exercitii fizice intr-o sala de fitness, dar care presupune folosirea unei tehnologii numite EMS care inseamna electrostimulare musculara. Mai exact in timpul unei sedinte cu Xbody, se utilizeaza un costum special care detine niste electrozi ce vin atasati de fiecare grupa de muschi care vor stimulati prin intermediul unor cabluri speciale ce sunt legate de un aparat Xbody. Practic se transmit niste impulsuri electrice la fiecare grupa de muschi care va fi stimulata. Electrostimularea  Xbody nu implica durere, ba chiar in timpul unei astfel de sedinte clientii afirma ca se simt ca la o sedinta de masaj.


Totodata pe langa electrostimulare, in antrenamentul Xbody, timp de 20 de minute, sunt realizate exercitii speciale, sub stricta indrumare a unui antrenor personal. Rolul antrenorului in sala de fitness este acela de a motiva clientul, de a ii explica ce fel de exercitii sa efectueaze, cu ce fel de greutati si in ce interval de timp. In timpul unui antrenament Xbody, in sala de fitness, sunt efectuate, atat exercitii cardio, cat si exercitii care presupun o contractie izotonica, izometrica sau izokinetica a muschilor.

Cat dureaza un antrenament Xbody?

O sedinta normala cu Xbody dureaza in medie 20 de minute iar rezultatele se vad inca de la prima sedinta intrucat electrostimularea muschilor egaleaza cu 2-3 de ore antrenament intens de fitness. In medie, in cele 20 de minute de ard aproximativ 500 de calorii, urmand ca in urmatoarele ore, dupa antrenamentul Xbody, sa fie arse 1500-2000 de calorii.


Intrucat aceasta metoda de slabire presupune electrostimularea muschilor si transmiterea de impulsuri electrice la grupele de muschi, exista si contraindicatii in a fi practicata de catre persoanele care prezinta stimulatoare cardiace, pentru personale care sufera de epilepsie, pentru femeile insarcinate, pentru persoanele care sufera de varice sau pentru cele care sufera de afectiuni psihice grave.

Avantajele unui antrenament Xbody

Utilizarea Xbody intr-o sala de fitness specializata reprezinta o metoda de slabire si remodelare corporala care prezinta avantaje foarte multe. In primul rand pentru cei care nu gasesc niciodata timp sa mearga la sala, faptul ca o sedinta dureaza doar 20 de minute reprezinta un avantaj major. De asemenea, in cele 20 de minute, electrostimularea muschilor realizata cu un aparat Xbody echivaleaza cu 2-3 ore de antrenament serios, ceea ce implica un numar de calorii considerabile ce vor fi arse. Un alt avantaj este faptul ca rezultatele se vad inca de la prima sedinta: exista persoane care au semnalat slabirea in circumferinta taliei cu 1-2 cm dupa prima sedinta cu Xbody. Pe langa faptul ca ajuta la slabit si tonifiat un antrenament Xbody aduce beneficii si in durerile de spate si determina echilibrarea intregului sistem muscular.

 
Cum slabim cu Xbody?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com