NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

De ce să alegi o bicicletă cu o singură viteză

News - Sport

(Comunicat de Presa) Bicicletele cu o singură viteză sunt ușor de condus și au un preț accesibil pentru aproape oricine, tocmai de aceea nu este de mirare că lumea le preferă în detrimentul altor modele.

De ce să alegi o bicicletă cu o singură viteză
      

Se estimează că la nivel global există mai mult de un miliard de biciclete dintre care 25% sunt biciclete de trekking, iar numărul este în continuă creștere odată cu noile politici de protejare a mediului înconjurător prin evitarea pe cât posibil a deplasării cu autovehicule poluante.

Deci, de ce să alegi și tu o astfel de bicicletă?

1. Eficiență

Atunci când vine vorba de un vehicul de acest gen, zicala ”less is more” intră în acțiune. Bicicletele cu o singură viteză sunt simplu și ușor de manevrat de către oricine, fapt care le face să fie de preferat în locul bicicletelor cu mai multe viteze.

În plus, bicicletele cu o singură viteză au mai puține componente, lucru care se traduce într-o întreținere mai ușoară și o reparație mai puțin costisitoare în cazul unei defecțiuni. Mai mult, acestea sunt mai rezistente (tocmai pentru că nu au multe componente) la intemperii, drumuri accidentate și la neglijența posesorului. Apa și noroiul nu le va afecta atât de tare precum pe cele electrice sau cu mai multe viteze.

De asemenea, un alt punct în plus îl câștigă și la capitolul eficiență. Sunt ușor de condus, nu au un preț exagerat și pot fi achiziționate de oamenii din toate categoriile sociale. De altfel, pentru unii dintre aceștia bicicleta este unicul mijloc de transport și trebuie să fie cât mai eficientă și rezistentă.

Îți imaginezi că un sărman din Africa, de exemplu, își poate permite să cumpere și să întrețină o bicicletă cu mai multe viteze ori una electrică? Sau, un exemplu mai aproape de memoria noastră colectivă. Cât de răspândită era celebra bicicletă rusească și câți dintre noi nu o mai vedem și azi, după mai bine de 30-40 de ani, prin curțile bunicilor? Acel tip de bicicletă era simplu, rudimentar, dar eficient din punct de vedere al costurilor și durabilității.

2. Exercițiu

Tocmai pentru că au o singură viteză și nu sunt dotate cu alte tehnologii sofisticate aceste biciclete sunt mai greu de condus dacă e să ne referim la cantitatea de efort pe care trebuie să îl depui. Dar asta nu e un lucru rău. În timp ce mergi la serviciu, de exemplu, vei face și un perfect antrenament cardio.

3. Deplasare

Acest tip de bicicletă este popular printre cei care o folosesc la deplasarea în oraș, la serviciu sau la școală. Și asta pentru că este stabilă, are frânele eficiente și este perfectă pentru tarficul aglomerat din orașe.

4. Recreere

Fiindcă este mai ușoară și mai ușor de manevrat bicicleta cu o singură viteză este preferată și de cei care adoră plimbările relaxante în natură.

Iată, așadar, care sunt cele mai importante motive pentru care merită să te orientezi către achiziția unei biciclete cu o singură viteză.
De ce să alegi o bicicletă cu o singură viteză

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com