NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Niciodată nu este prea târziu să înveți ceva nou

News - Sport

(Comunicat de Presa) ”Niciodată nu este prea târziu să înveți ceva nou”. Auzi această expresia atât de des încât a devenit un clișeu.

Niciodată nu este prea târziu să înveți ceva nou
      

Tot mai multe persoane în ziua de astăzi vor să reinventeze tot ceea ce facem, încurajându-ne că vechile metode erau greșite și că noile tehnologii sunt aici ca să ne ajute. Și ce înseamnă asta? Că trebuie să învățăm în fiecare zi lucruri, tehnici, metode noi.

Ei bine, tu nu credeai a fi adevărată această expresie. Chiar îți părea că anumite lucruri trebuie făcute la vremea lor, pentru că altfel devine mult prea târziu pentru a le învăța. Unul dintre exemplele pe care îți plăcea să le dai atunci când filosofai pe tema asta, la o bere cu prietenii tăi, era reprezentat de bătrâni și role. Spuneai ”OK, îi poți învăța să folosească smartphone-uri sau cum să intre să trimită mail-uri, dar niciodată nu îi vei putea determina să se apuce de patinat pe role, pentru că riscurile sunt prea mari și beneficiile prea puține”. Și de acolo erai în sinea ta considerat câștigător al discuției, pentru că nimeni nu putea să îți dea replică la așa ceva.

Role

Ei bine, într-o banală zi de miercuri, când veneai de la job, te-ai hotărât să te abați puțin de la traseul tău obișnuit și să cobori câteva stații mai devreme, pentru a da o tură de parc. Era o după-amiază foarte călduroasă și te-ai decis să te bucuri de ultimele raze de soare ale acestui an.

Cum te plimbai tu liniștit pe aleile parcului, ai auzit deodată un zgomot ciudat. Nu știai inițial cu ce să îl asociezi, însă mergând în direcția de unde se auzise, ai observat că sunetul respectiv era făcut de către o persoană în vârstă, probabil de vreo 70 de ani. Nu mică ți-a fost mirarea când ai observat că răsunetele erau de fapt râsete, iar ceea ce te-a frapat cu adevărat, a fost faptul că erau generate de plăcerea pe care bătrânelul respectiv o simțea încercând să învețe să meargă pe role.

Acesta se afla echipat cu cască, cotiere, genunchere și o pereche de in-line skates, era ținut de o mână de către nepotul lui, cel mai probabil, un băiat de 15-16 ani și încerca să își țină echilibrul, răzând datorită faptului că nu reușea. Dornic să vezi dacă teoria ta se aplică sau nu, ai așteptat puțin să obervi ce se întâmplă. Și ce să vezi, după câteva încercări eșuate, bunicul chiar a reușit să se desprindă de brațul tânărului și să facă ceva pași de unul singur.

 

De atunci un lucru este cert. Nu poți spune sigur dacă expresia ”niciodată nu este prea târziu pentru a învăța ceva nou” este sau nu adevărată, dar persoanele în vârstă cu siguranță pot învăța să meargă pe role.

Niciodată nu este prea târziu să înveți ceva nou

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com