NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cum alegi bicicleta potrivită pentru copilul tău

News - Sport

(Comunicat de Presa) Atunci când alegi o bicicletă pentru copilul tău este necesar să iei în considerare câteva aspecte esențiale pe care aceasta trebuie să le îndeplinească.

Cum alegi bicicleta potrivită pentru copilul tău
      

Începând de la dimensiuni, caracterisctici, durabilitate și până la siguranța oferită, toate sunt aspecte ce trebuie atent analizate înainte de a lua o decizie. Despre acestea vom vorbi și în cele ce urmează.

1. Dimensiuni

Dimensiunea bicicletei este cel mai important aspect de care trebuie să ții cont când faci o astfel de achiziție. Este clar că nu poți lua o bicicletă prea mare pentru că cel mic nu va ajunge la pedale, deci nu o va putea folosi. De asemenea, dacă bicicleta e prea mică, genunchii vor fi prea flexați, nu va putea pedala corespunzător și deci nu o va putea folosi nici pe aceasta.

În general, bicicletele pentru copii au dimensiuni cuprinse între 12 și 24 de inch. Pentru a face alegerea cea mai bună, mergi în magazin și testează alături de copil variantele cele mai apropiate de dimensiunile recomandate vârstei lui.

Ia în calcul și poziționarea șeii și a coarnelor astfel încât să ai posibilitatea să le modifici pe parcurs. De exemplu, dacă trebuie să ridici la maximum șaua și coarnele bicicletei pentru ca aceasta să fie potrivită copilului, atunci nu o alege. În câteva luni îi va rămâne mică și nu vei mai avea cum să o ajustezi.

În schimb, alege bicicleta care i se potrivește cu coarnele și șaua în poziția cea mai de jos. În acest fel vei putea să o ajustezi pe măsură ce copilul crește.

2. Siguranță

Următorul aspect peste care nu trebuie să treci este siguranța pe care bicicleta i-o oferă copilului. Cât de bune sunt frânele? Are bicicleta și frână de mână sau doar din pedale? Are roți ajutătoare? Răspunsurile la aceste întrebări te pot ajuta să faci cea mai bună alegere.

3. Caracteristici

Așa cum spuneam și mai sus este important ca bicicleta să aibă componente ajustabile în funcție de înălțimea copilului. Trebuie să poți regla ușor șaua și coarnele astfel încât bicicleta să se plieze exact pe nevoile copilului. La fel de important este ca roțile ajutătoare să se poată monta și demonta cu ușurință. Este posibil ca atunci când copilul va dori să meargă pe bicicletă fără ajutor să le scoți și să le pui înapoi până când cel mic va fi complet pregătit să pedaleze independent.

4. Preț

Având în vedere că nu poți folosi o bicicletă pentru copii mai mult de doi, maxim trei ani (chiar dacă are elemente ajustabile), nu este justificabil să investești o sumă mare în ea. Poți face acest lucru atunci când copilul va avea un ritm de creștere mai lent și se va putea folosi de bicicletă mai mulți ani la rând.

5. Durabilitate

Chiar dacă nu o vei folosi prea mulți ani, o bicicletă pentru copii trebuie să fie construită din materiale durabile, flexibile și de calitate. În acest fel va rezista la șocurile inevitabile la care va fi supusă.
Cum alegi bicicleta potrivită pentru copilul tău

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com