NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Xbody, solutia perfecta pentru a te mentine in forma

News - Sport

(Comunicat de Presa) Ce inseamna un antrenament Xbody si cum functioneaza.

Xbody, solutia perfecta pentru a te mentine in forma
      

Xbody este o metoda de antrenament, relativ noua, destinata oamenilor ocupati si foarte ocupati care nu au suficient timp sa se bucure de antrenamente clasice desfasurate in sala de fitness sau aerobic.Totodata Xbody este o metoda extrem de eficienta de slabit. Exercitiile efectuate in tipul unui astfel de antrenament sunt bine gandite si mult mai intense decat in cazul altor tipuri de antrenament, deci rezultatele sunt mai rapide fata de alte situatii. In urmatoarele randuri, vom incerca sa descoperim mai multe aspecte cu privire la ce inseamna un antrenament Xbody, cum trebuie realizat si cum imbunatateste calitatea vietii.


Acest antrenament este special datorita faptului ca foloseste tehnologie de stimulare musculare, cunoscuta sub numele de EMS. Acesta tehnica este una sigura, utilizate cu precadere in domeniul medical si are la baza stimularea musculara (contractarea musculara) cu ajutorul  impulsurilor electrice. Prin aceasta metoda sunt puse la lucru 92% din fibrele musculare ale organismului. Tocmai cantitatea mare de masa musculara activa in timpul unui antrenament ofera si eficienta ridicata. Un antrenament Xbody eficient dureaza doar 20 de minute, insa este echivalent a 6 sedinte clasice de 50 de minute in sala traditionala.  Durata scurta si rezultatele deosebite au facut ca aceasta solutie sa fie foarte apreciata de cei ce doresc sa iti mentina tonusul muscular si de cei ce doresc sa scape rapid de un numar mare de kilograme, intr-un mod sanatos.


Antrenamentul Xbody presupune prezenta antrenorului personal si a costumului special de antrenament care determina stimulii electrici. Toate exercitiile efectuate sunt atent monitorizate si corectate de antrenor iar acest fapt sporeste eficienta fiecarei sedinte.

Pentru ca efectele sa fie cele dorite si de lunga durata exercitiile realizate prin stimulare musculara trebuie sa fie insotite de un plan alimentar echilibrat personalizat. Acest detaliu este cheia catre rezultate durabile.

Avantajele antrenamentelor Xbody

In afara de faptul ca au efecte rapide, antrenamentele Xbody vin si cu numeroase avantaje pentru sanatate. In primul rand stimulii electrici actioneaza direct asupra sistemului muscular, fapt ce are ca rezultat tonifierea musculaturii si cresterea masei musculare. Modul in care functioneaza tehnologia EMS are impact si asupra celulelor adipoase, reducand considerabil celulita si grasimea in zona abdomenului.

Conform cercetarilor realizate de specialistii din domeniu, metodele de antrenament Xbody au efecte deosebite asupra circulatiei sangvine, fapt ce duce la imbunatatirea functionarii sistemului circulator; in fapt aceste exercitii reduc riscul de a dezvolta boli cardio-vasculare.

Un alt avantaj mare al tehnologiei de stimulare musculare consta in faptul care amelioreaza durerile din lombare, de sold si din zona umerilor.  Aceasta tehnologie antreneaza o mare parte a musculaturii si dupa ce antrenamentele au luat sfarsit, fapt ce cresc eficienta si starea de bine.

Cu ajutorul metodei Xbody se pot bucura de antrenamente eficiente chiar si persoanele care sufera din pricina problemelor de articulatii, intrucat exercitiile realizate prin stimulare musculare electrica, nu pun presiune pe articulatii.

 

In concluzie antrenamentele Xbody sunt solutia perfecta de slabit si tonifiere, tot mai populare in randul oamenilor ocupati. Datorita modului confortabil in care sunt realizate exercitiile a devenit o solutie potrivita si pentru persoanele ce sufera de boli articulare sau alte afectiuni ale coloanei vertebrale. Xbody este in fapt o metoda complexa si completa care combina exercitiile intense cu dieta alimentara corespunzatoare si hidratare corecta.

Xbody, solutia perfecta pentru a te mentine in forma

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com