NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Alegerea șeii potrivite pentru o bicicletă cursieră

News - Sport

(Comunicat de Presa) Alegerea șeii potrivite este extrem de importantă și trebuie încercate mai multe variante până când o vei găsi pe cea mai bună.

Alegerea șeii potrivite pentru o bicicletă cursieră
      

Durerea de șezut este una dintre cele mai comune probleme cu care se confruntă cicliștii amatori. Pentru o căutare cât mai ușoară, iată câteva sfaturi utile după care să te ghidezi.

Forma

Pe piață există o mare varietate de forme și mărimi, potrivite oricărui tip de corp. De exemplu, șeile pentru femei sunt mai late pentru că și structura anatomică a șezutului acestora este de așa natură. Cu toate acestea, lăsând la o parte diferențele de gen, o șa prea lată poate înlesni frecarea pielii, în timp ce una prea îngustă nu poate asigura suportul necesar.

De asemenea, în ceea ce privește strict partea de șezut a șeii, aceasta poate fi perfect plată, cu margini mai pătrățoase, sau cu partea din mijloc mai ridicată și cu marginile mai rotunjite. Pentru a fi sigur că alegi forma potrivită, măsoară în prealabil lățimea oaselor șezutului

Materiale

Majoritatea șeilor sunt confecționate din plastic, acesta fiind modelat în funcție de forma ce se dorește a da șeii. De altfel, materialul din care sunt confecționate poate determina și modul în care acestea flexează sub greutatea ciclistului.

Pentru o șa de calitate, optează întotdeauna pentru una făcută din plastic și fibră de carbon. În afară de faptul că fibra de carbon face ca șaua să fie mai ușoară, acesta îi conferă și suficientă flexibilitate. Dacă ești genul care își dorește mai multă viteză, atunci optează pentru o șa confecționată în totalitate din fibră de carbon.

Căptușire

Materialul cu care este căptușită poate face diferența între o durere grozavă de șezut și o călătorie confortabilă cu bicicleta. În general, acestea sunt învelite cu materiale precum spuma poliuretanică și geluri de polimeri. Acestea din urmă au o consistență ca de cauciuc și conferă o senzație confortabilă celui care stă pe ea.

De asemenea, pentru a spori confortul acestora, se pot folosi mai multe tipuri de materiale pentru învelirea unei șei de bicicletă, în funcție de producător și destinația acesteia. Este evident că fiecare tip de ciclist (amator, profesionist, de off road, de trick-uri, etc.) va avea nevoie de un tip diferit de șa.

Bine de știut este că nu e indicat să optezi pentru o șa cu un înveliș prea tare deoarece asta poate pune presiune suplimentară pe oasele șezutului. Dacă nu vrei niciun fel de căptușeală, poți alege dintre modele foarte ușoare, din plastic și fibră de carbon, fără niciun fel de înveliș.

 

În ceea ce privește învelișul extern al șeii, acesta poate fi din piele naturală, piele sintetică, dintr-o combinație de mai multe materiale sau doar din plastic. În plus, poți alege dintr-o gamă variată de culori, dacă vrei să ieși în evidență în trafic sau doar pentru negru, dacă vrei mai degrabă să treci neobservat. Posibilitățile sunt nenumărate și pentru toate buzunarele.
Alegerea șeii potrivite pentru o bicicletă cursieră

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com