NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Avantajele deținerii unei biciclete pliabile

News - Sport

(Comunicat de Presa) Cu ceva ani în urmă, un prieten ți-a sugerat că ar fi foarte bine să faci drumul spre muncă pe o bicicletă pliabilă.

Avantajele deținerii unei biciclete pliabile
      

Ai râs pe moment. De ce ai face un lucru ce te-ar “ajuta” să arăți ca în anii ’80? Cu siguranță nu ai nevoie de ajutorul nimănui pentru a arăta ca un imbecil. Toată tinerețea colegii tăi au râs de tine. Inițial, în generală, iar mai târziu elevii din liceu. Indiferent de anturajul în care intrai, nu știi cum și de ce, dar tot timpul lumea râdea de tine. De ce ai face cu bunăvoință ceva ce sigur va atrage zâmbetele celor din colectivul tău, acum că ai reușit să treci peste traumele copilăriei?

Deși obișnuiai să mergi pe o bicicletă clasică, pur și simplu nu te puteai vedea pedalând, în costum, spre biroul din Pipera, pe o variantă pliabilă. Asta până într-o zi când, surpriză, deși ți-ai luat și lanț și un lacăt sănătos, mountain bike-ul tău a fost furat fix din fața biroului.

Coincidență sau nu, fix în momentul în care ți-ai dat seama de faptul că trebuie să îți cumperi alt vehicul cu care să faci naveta, ai observat o colegă ieșind din clădirea în care lucrezi cu bicicleta pliabilă lângă ea. Aceasta a montat-o și a plecat imediat, în timp ce tu plângeai după cei 800 de Euro furați.

Așa că ai început să te interesezi și ai aflat că pe lângă faptul că pot fi cărate oriunde, bicicletele pliabile mai au și alte avantaje în fața celor clasice, ce urmează să fie expuse în continuare:

  1. Au o accelerația incredibil de bună. Și este logic, dacă stai să te gândești la faptul că bicicletele pliabile au roțile mult mai mici față de un mountain bike, motiv pentru care este nevoie să depui un efort mai mic pentru a le face să ruleze. Îți vei lăsa prietenii mască atunci când vor vedea cum tu accelerezi mai repede decât ei, atunci când faceți o liniuță.
  2. Sunt foarte practice. Atunci când mergi pe o bicicletă pliabilă și te apucă ploaia, spre exemplu, poți oricând să o împachetezi și să cobori la metrou. Totodată, dacă ai o ședință și nu vrei să ajungi transpirat la birou, o poți lua cu tine într-un mijloc de transport în comun, iar după ce termini munca o montezi și pedalezi spre casă.
  3. Ocupă un spațiu de depozitare foarte mic, în comparație cu o bicicletă normală, putând încăpea fără probleme într-un dulap, sub un birou etc.
  4. Costurile cu mentenanța sunt mai scăzute. Trebuie să fii sigur că ai roțile umflate, bateriile de la faruri încărcate (dacă nu sunt pe dinam), lanțul gresat și cam asta este tot.
  5. Îți ia puțin timp să le dai de cap. În maxim 10 minute ai învățat cum să desfășori sau să pliezi bicicleta, iar pedalatul este exact la fel ca la oricare altă bicicletă.
  6. Valoarea lor nu se depreciază în timp. Dacă după câțiva ani de folosire te-ai decis că vrei să renunți la pliabila ta, vei observa că nu vei pierde mai mult de 2-300 de lei, față de prețul de achiziție, mult mai puțin în comparație cu o bicicletă clasică.

Concluzionând, atunci când te decizi să îți achiziționezi o bicicletă pliabilă scapi de grija hoților, nemailăsând-o afară atunci când ești la birou. Este ieftină atât ca preț de achiziție, dar și de întreținut și o poți căra oriunde cu tine. Și, poate cel mai important, îți vei și face noi prieteni, cu ocazia asta, pentru că în ultima vreme, o mulțime de oameni umblă pe astfel de modele.
Avantajele deținerii unei biciclete pliabile

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com